Pets to Canada
-
Це італійці)) працювати не люблять, гроші люблять!))
-
Незнаю в яку групу писати ( може підкажете … ми прилетіли 1.5 міс тому, собака перенесла дуже великий стрес під час перельоту , думаю він весь час хотів вийти з клітки і пробував її відкрити носом , торсу мабуть травмував його . На вигляд спочатку нічого не було , але десь через тиждень почав сохнути , через 2 тижні все майже пройшло … але зараз знову появилось . Можлтво це від сильної сухості в домі . Хто може порадити щось ? Чи можна іти до ветеринара тільки з фото / відео ? В мене вівчар і він не дасть комусь глянути ніс (((
-
0. исключительно желателен визит к врачу. Я не думаю, что он крайне необходим. 1. Это не целевая группа, конечно же. 2. из знаний/опыта: нос сохнет и трескается по двум основным причинам (депрессия - больше гуляйте и проводите времени, нагружайте собаку; неправильный корм - пробуйте менять), которых конечно же может быть больше 3. Про сухость я не знаю, я не уверен в таком варианте, но купить увлажнитель можно и вернуть через неделю, если не поможет 4. не у Вас овчар, а Вы у него… если Вы не можете совладать с собакой - скажите это врачу, на него наденут намордник из марли - для врача это дело пары минут, с Вашей помощью и он не сможет ничего сделать )))
-
Ні не робили , тільки оформили їх на сайті , мол як зареєстрували , що вони в Канаді .
-
Надіюсь знайдете допомогу. Перше що по чату помічав, це те що оформлюють страхування для тварин. У вас таке є?
-
Він переніс кастрацію … шви розійшлися … прийшлось їхати вночі в вед клініку … це був жах … після цього пес не переносили лікарів .. ніяк … титри здавали під анестезією … від самого запаху лікарні вже сильно стресує
-
Корм по приїзду купили Роял .. потім перейшли на Акана… Я незнаю як описати нашу ситуацію … в Україні ми жили в будинку і собаки весь час бігали по великому подвір’ї , він гуляв по полю без повідка, нікуди не тікав … а тут на повідку ( плюс три рази по 40-60 хв , я незнаю чи це достатньо (( можливо в нього досі стрес(
-
да, это может быть проблемой. Это надо решать. по статистике, читал года полтора назад: после онкологии, на втором месте, причиной общего ухуодшения состояния больших собак, идет скука. От скуки больше собак страдают только попугаи. Я не могу Вам советовать глубоко - я не знаю ничего, но выбрав такую собаку, выбрав такую страну, выбрав такую квартиру - Вы должны найти способ уделять ей время. Пойти к врачу, отдать миллион денег и получить 30 листов анализов просто, но если собака скучает - это мало чем поможет. пробуйте изменить корм. Самый дорогой корм ≠ самый лучший, это ошибка размышления. мое мнение (для моих собак): роял и акана - страшное гавно. если животное мало двигается - посомтрите корма не суперпремиум или сенситив линейки, где меньше белка, клетчатки (как пример), для пожилых или малоактивных собак. Это подстроит обмен веществ, как минимум. В украине куча ветеринаров дает консультации онлайн, а многие даже бесплатно или за копейки. поговорите с ними, отправьте нормальные фотки, а не с метра расстояния и так далее. Это не тот чат, я повторяюсь и умолкаю.
-
Дякую.Звичайно ми будем через певний час шукати інше житло з заднім двором … в нього є подружка )
-
Добрий день! Зараз займаюсь саме цім питанням, чи можете поділитися своїм досвідом? Я відправив цю форму двічі (на кожен рейс) отримав наче позитивну відповідь, але все ж таки переживаю..
-
Чи це можна зробити на місці? Тут писали про білий, зелений сертифікат.
-
Перечитала майже все, але так і не зрозуміла, куда мені одразу бігти у Варшаві, щоб поміняти довідку Ф1 на іншу, для виліту з кішкою. Це все в аеропорті робиться? За який час мені до виліту потрібно бути у Варшаві? Не розумію, не можу розрахувати час прибуття у Варшаву та коли краще вилітати. Допоможіть будь ласка. Заздалегідь вдячна.
-
Спасибо за оценку. Но я не ее просила.