Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Вам нужна консультация бехейвиориста. Это все решается за несколько сеансов. Овчарки - не тупые собаки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t667708044T Offline
    t667708044T Offline
    Ілля Горопаха
    wrote on last edited by
    Він переніс кастрацію … шви розійшлися … прийшлось їхати вночі в вед клініку … це був жах … після цього пес не переносили лікарів .. ніяк … титри здавали під анестезією … від самого запаху лікарні вже сильно стресує
    1 Reply Last reply
    0
  • t667708044T Offline
    t667708044T Offline
    Ілля Горопаха
    wrote on last edited by
    Корм по приїзду купили Роял .. потім перейшли на Акана… Я незнаю як описати нашу ситуацію … в Україні ми жили в будинку і собаки весь час бігали по великому подвір’ї , він гуляв по полю без повідка, нікуди не тікав … а тут на повідку ( плюс три рази по 40-60 хв , я незнаю чи це достатньо (( можливо в нього досі стрес(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    да, это может быть проблемой. Это надо решать. по статистике, читал года полтора назад: после онкологии, на втором месте, причиной общего ухуодшения состояния больших собак, идет скука. От скуки больше собак страдают только попугаи. Я не могу Вам советовать глубоко - я не знаю ничего, но выбрав такую собаку, выбрав такую страну, выбрав такую квартиру - Вы должны найти способ уделять ей время. Пойти к врачу, отдать миллион денег и получить 30 листов анализов просто, но если собака скучает - это мало чем поможет. пробуйте изменить корм. Самый дорогой корм ≠ самый лучший, это ошибка размышления. мое мнение (для моих собак): роял и акана - страшное гавно. если животное мало двигается - посомтрите корма не суперпремиум или сенситив линейки, где меньше белка, клетчатки (как пример), для пожилых или малоактивных собак. Это подстроит обмен веществ, как минимум. В украине куча ветеринаров дает консультации онлайн, а многие даже бесплатно или за копейки. поговорите с ними, отправьте нормальные фотки, а не с метра расстояния и так далее. Это не тот чат, я повторяюсь и умолкаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t667708044T Offline
    t667708044T Offline
    Ілля Горопаха
    wrote on last edited by
    Дякую.Звичайно ми будем через певний час шукати інше житло з заднім двором … в нього є подружка )
    1 Reply Last reply
    0
  • t609179267T Offline
    t609179267T Offline
    Вадим Рахуба
    wrote on last edited by
    Добрий день! Зараз займаюсь саме цім питанням, чи можете поділитися своїм досвідом? Я відправив цю форму двічі (на кожен рейс) отримав наче позитивну відповідь, але все ж таки переживаю..
    1 Reply Last reply
    0
  • t397519635T Offline
    t397519635T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Я так само, реєструвала пса на обидва рейса і ще додатково дзвонила і питала , что точно є наша реєстрація
    1 Reply Last reply
    0
  • t5661858983T Offline
    t5661858983T Offline
    Daria❣️
    wrote on last edited by
    Добрий день, якщо хтось летить з Польщі до Едмонтона, чи не міг би взяти мого котика на переліт.Всі моменти за нього будуть оплачені.Дуже потребую допомоги.Завчасно дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t402651891T Offline
    t402651891T Offline
    Katerynа Parfeniuk
    wrote on last edited by
    Чи це можна зробити на місці? Тут писали про білий, зелений сертифікат.
    1 Reply Last reply
    0
  • t402651891T Offline
    t402651891T Offline
    Katerynа Parfeniuk
    wrote on last edited by
    Перечитала майже все, але так і не зрозуміла, куда мені одразу бігти у Варшаві, щоб поміняти довідку Ф1 на іншу, для виліту з кішкою. Це все в аеропорті робиться? За який час мені до виліту потрібно бути у Варшаві? Не розумію, не можу розрахувати час прибуття у Варшаву та коли краще вилітати. Допоможіть будь ласка. Заздалегідь вдячна.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Если Вы не знаете, что Ф1 не действует вне пределов Украины, то непонятно, что же Вы читали и где ))) придется Вам поставить двойку и читать алгоритм в закрепах еще раз.
    1 Reply Last reply
    0
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    Що саме в написаному незрозуміло про обмін ф1? Просто незрозуміло як вам допомогти, конкретизуйте
    1 Reply Last reply
    0
  • t402651891T Offline
    t402651891T Offline
    Katerynа Parfeniuk
    wrote on last edited by
    Спасибо за оценку. Но я не ее просила.
    1 Reply Last reply
    0
  • t402651891T Offline
    t402651891T Offline
    Katerynа Parfeniuk
    wrote on last edited by
    Я усюди читала про те що довідка Ф1 обмінюється в аеропорту. В тому і питання. Чи я правильно зрозуміла, що довідку Ф1 можна обміняти в Україні до виїзду?
    1 Reply Last reply
    0
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    Ніде тут такого не написано, я вам надіслала скріншот закріпленого повідомлення, а їх тут навіть 2 І всі хто пише свої відгуки - ніхто не міняв довідку ф1 в аеропорту іншої країни, тому не ясно де "усюди" ви прочитали, це невірно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Zhupyk
    wrote on last edited by
    Раніше коли люди вилітали з України так і було, бо кордон=аеропорт, якщо по землі то на кордоні, як написано вище
    1 Reply Last reply
    0
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    Вам стало зрозуміло що робити з ф1 чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Zhupyk
    wrote on last edited by
    Так писали на всіх сайтах, тому люди і начитуються, але зараз інша реальність (
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Zhupyk
    wrote on last edited by
    4 роки назад коли ми їхали машиною в Європу писали аеропорт або на кордоні, або на митниці в місті треба міняти ф1, але навіть тоді прийшовши на митницю нам сказали нічого не знаєм, нічого не міняєм їдьте на кордоні все буде, але там треба застати якогось міфічного вет інспектора, якого і зараз думаю застати буде тяжко
    1 Reply Last reply
    0
  • t402651891T Offline
    t402651891T Offline
    Katerynа Parfeniuk
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.