Обмін ф1 у Львові.
Увага, народ, будьте уважні, Ф1 МІНЯЄТЬСЯ на митниці на вокзалі Львова, а не отримується. Щойно жіночку розвернули, бо вона переплутала і думала, що тут отримують ф1, а в неї автобус через 1.5 години.
Ще ось таке є:
m.facebook.com/groups/1760266747572727/permalink/3400372763562109/
Вот нашла пост, где рассказали адрес этой таможенной службы.
Но в комментариях я прочитала, что нужно оплатить за сертификат в банке. Банк возле вокзала. Там адрес есть. Можно позвонить, узнать, обменяют ли они киевский Ф1 на сертификат и можно ли заранее по реквизитам оплатить, чтобы там не тратить время и не бегать в поисках банка
Телефон я в Гугле нашла, не знаю, он правильный.
Регіональна Служба Держветконтролю На Кордоні та Транспорті" м. Львів, вул. Чернівецька, 50 к.1, 79023 Тел.: (032) 2337357
Увага, гайз підтверджена секретна інфа про обмін ф1 у Львові на євросертифікат😅
Я таку не бачила ще.
Треба мати 20 аркушів білої бумаги на тваринку, грошима не можна!!! Upd. Міняла довідку сьогодні, 20 аркушів у всіх взяли, в кого не було - відправили купляти.
Йти в касу чи платити онлайн-залежить від працівника (ну так-то покачатись можна звісно)
Стан на 07.04. Черга жива, сьогодні загружено наприклад, тому краще зранку йти. Було 12.20, обідня перерва з 13.00, але далі людей брати відмовились, це для розуміння🤌🏻
Стан 14.04. Я приїхала о 8.30 (півгодини до початку роботи) і була 4, з оговоркою що тут ще хтось займав, але той хтось не з'явився, тому таки була 4. О 8.50 десь В нас купою забрали документи (це займало час), ми почекали, винесли квитанції десь о 9.30-9.50, і знову сказали, що вже всіх інших приймуть після обіду. Можливо це так кажуть, якщо попросити, то і раніше приймають, але якщо в когось принципово по часу, приїздіть навіть раніше 9.00.
Сьогодні був такий працівник, що всіх відправляв на пошту.