Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 239.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t738589749T Offline
    t738589749T Offline
    Olena Konovalova
    wrote on last edited by
    Хочу поділитися нашим досвідом оформлення та перельоту. Ніяких гіпотез, лише мій особистий досвід. 1. Про обмін ф1: Коли я міняла ф1 у Львові, в черзі була дівчина, яку повернули з Рава Руська напередодні, тому що не будо кому поміняти Ф1. Тому, напевно, краще додзвонитися на пункт перетину та дізнатися чи там 100% міняють в день вашого перетину. 2. Це вже було вище: так, для обміну ф1 у Львові майте щ собою 12 лисків білого паперу - знайти його на жд вокзалі - той зе квест. Оплату за виданими рахунками мій онлайн Приват не пропустив, а Моно - ок. Те ж саме будо у інших в черзі 3. Летіли Варшава-Франкфурт-Монреаль-Кдмонтон. Собака в cargo hold. Оформили до кінцевого пункту, тобто забрати вже в Едмонтоні. Причепила на пса apple tag і слідкували чи він зі мною на рейсі 🙈 при кожні пересадці питала чи його пересадити. І опа - в Монереалі його треба було перечекінити на внутрішній пес забравши з вантажного відділення 🙈🙈🙈 ми звичайно запізнись на внутрішній рейс 😳 І ніхто не міг мені пояснити чому його знали з рейсу. Плюс в Варшаві мені дали чек на оплату його перевезення, але не дали наліпку, яку приліпити ра клітку. Добре, що я її сфотографувала 🤞 тому що його не могли без цієї інфо знайти в монреалі. Але ніч в аеропорту монреалі пройшла продуктивно - я запитала у 6 різних агентів air Canada чтому так сталося і виявляється у них є правило для внутрішніх рейсів - вони не мають права тримати тварину перед рейсом в багажному відділенні більше 2х годин. У нас пересадка - 3.5 год, але рейс спізнився на 1 год, тобто пт факту собака там був трохи більше 2 год. Тому коли в чаті питають : чи потрібно перечекінити тварину при пересадці - при першому чекіні агент вам скаже, навіть по телефону оператори можуть не знати. Але краще питати при кожній пересадці чи пересадили тварину. Соррі за довгий текст 🙃
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    t.me/petstocanada/123569
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dizzy Pop
    wrote on last edited by
    Я все эти перелеты пролетел с швейцарским складным ножки в ручной сумочке :), забыл про него. Вскрылась находка уже в Калгари при посадке в последний самолёт. Я сразу сказал что забыл про него в сумке и уже так пролетел 2 рейса. Улыбался во все 32 зуба. Их старший замерил лезвие и разрешил. В 2010 в Борисполе не пропустили и этот нож пришлось в их спец камеру хранения сдать. Так что это очень индивидуально
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    And
    wrote on last edited by
    А ти клоун просто. Сам собі протирічиш в кожному повідомлені, ще й починаєш мене характеризувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t738589749T Offline
    t738589749T Offline
    Olena Konovalova
    wrote on last edited by
    І хочу подякувати всім за повідомлення, історії перевезення та відповіді. Це дуже допомогло 🔥
    1 Reply Last reply
    0
  • t456618234T Offline
    t456618234T Offline
    Snezha
    wrote on last edited by
    То есть в телефонном режиме с оператором авиалиний принимается решение где будет лететь собака, правильно? Или маленькие собаки априори летят в салоне?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    тот же ЛОТ, например. Они берут всего 1 собаку в багаж. Вы купили в салон, а я - в багаж. Вас по какой-то причине не берут в салон… но в багаже лечу я, моя собака. и места там больше нет. как-то так. Это все надо продумывать до покупки билета
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Я не могу уверенно ответить, могут ли мелкие собаки лететь в багаже (мне кажется - могут), но Вы правы - когда Вы покупаете билет - Вы бронируете то или иное место и если Вы купили собаке билет в салоне (cabin), то собаку не ждут в багаже (hold). и я вижу это абсолютно логичным. Конечно же, как я писал выше, если за 4 часа что Вы прибыли до начала регистрации - Вы утрясете все это: пойдете в кассу, купите билет, там не окажется других собак, купите клетку, которая подойдет по размеру, то вполне вероятно шанс появится, но Вы спросили другое и поэтому я ответил Вам «нет»
    1 Reply Last reply
    0
  • t456618234T Offline
    t456618234T Offline
    Snezha
    wrote on last edited by
    Благодарю за ответ. Вот я ж тоже интересуюсь, могут ли не взять в салон. Выше в чате читала, что могут до 8 кг в багажном лететь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Вы лучше поведайте, почему 4.5 кг собаку не возьмут в салон. это самое интересное в этом всем.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    да. щенков не возят. возраст можно нагуглить, я такое не держу в памяти))))
    1 Reply Last reply
    0
  • t456618234T Offline
    t456618234T Offline
    Snezha
    wrote on last edited by
    Как много мне предстоит ещё разузнать) Возраст тоже важен?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Так должна быть же причина. Просто так не могут не взять. - маленькая клетка - возраст собаки - не комплект по ИАТА
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yr
    wrote on last edited by
    У меня кот 11кг в салоне летел 🤣 «Человеческий фактор»(с)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    chemdnepr
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста, а что это за переноска? Заранее спасибо. (ищу для мейн-куна в салон aircanada)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    chemdnepr
    wrote on last edited by
    Точно. Случайно не знаете, какие переноски можно приобрести для таких красавцев?
    1 Reply Last reply
    0
  • t799213128T Offline
    t799213128T Offline
    Богдан (Бодя)
    wrote on last edited by
    Гарний кіт)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    chemdnepr
    wrote on last edited by
    8,5 кг. Сейчас активно худеет, чтоб взяли в салон (с переноской до 10кг можно)
    1 Reply Last reply
    0
  • t799213128T Offline
    t799213128T Offline
    Богдан (Бодя)
    wrote on last edited by
    Покажіть вашого красавця)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    chemdnepr