Pets to Canada
-
The great news here is how i use a little token to earn daily income... I started with $100 now i earn $3,000. Mr. Bryan is an amazing creature. t.me/+lR36I4E1kAQyZTMx
-
Мы летели с Амстердама в Калгари с метисом питбуля 30 кг. Если нужно больше информации, пишите в лс
-
Вже поснідали?😍
-
Друзья привет, подскажите забронировал собаку в багаж (LOT до Торонто) пока не оплачивал сам билет, оператор сказал звонить в Air Canada уточнить у них если с Торонто место на внутреннем рейсе. Позвонили сказали есть но не впишут бронь для собаки пока не оплатим билет. Что делать? Оплачивать А потом им в Air Canada опять звонить чтобы внести изменения и забронировали место? Читал здесь что это как вариант но где гарантия что пока я им опять дозвонюсь (а это занимает несколько часов) ещё будет место. И вернут ли деньги за билет если места для собаки уже не будет.
-
Так, або як варіант платити поки ви до них телефонуєте і казати їм номер бронювання, я так більше години з оператором говорила, бо не могла провести оплату
-
Або треба уважно читати на сайті авіакомпанії які усови повернення коштів
-
Так то за собаку, я мала на увазі білет на пасажира
-
Не влезаю в разговор, потому что особо не знаю, чем помочь, и постоянно читаю тут, как админы пишут: «в 24 часа возврат денег без проблем», но я тоже точно знаю что на билете у ЛОТа написано: возврата денег за собаку нет. Как только заплатили - он Ваш навсегда.
-
Але ви не забронюєте місце для тварини без оплати білета, повинен бути код бронювання
-
Оцього не знаю, повинно бути протягом 24 годин повернення коштів
-
Вітаю , летіли вчора з Франкфурта в Торонто через condor не питали жодних документів на собаку, не зважували і не перевіряли переноску. Також пропустили з кормом. Приїхавши в Торонто заплатили за собачку 36 канадських доларів. Якщо не хочете дзвонити бронювати місце по телефону, на Condor додавала до квитка онлайн , завтра летимо в Калгарі , теж бронювали на сайті Fly Flair там також можна додати собачку до квитка. В нас той пудель , 4 кг , але переніс дуже погано , особливо коли вийшли з літака почував себе не добре.