Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 239.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    Так а нашо щось обмінювати, якщо ви не будете сидіти в Польщі довго) тим паче з країни ЄС Чешський Сертифікат буде і на англ мові чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Хри
    wrote on last edited by
    Я буду виїжджати з Чехії , а летіти через Польщу) Саме тому сюди і звернулась , щоб уточнити) Тому дуже дякую за інформацію)
    1 Reply Last reply
    0
  • t542178254T Offline
    t542178254T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    То мабуть мається на увазі рабієс сертифікат Якщо у вас немає можливості підписати його в того ветеринара, який і робив вакцину, яка стоїть в паспорті - то їдьте без нього, вважається так, що печатки мають співпадати Це зручна бумажка для канадців, в нас вчора саме в Торонто його тільки і дивились
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Хри
    wrote on last edited by
    А від загальних хворіб робити котам прививку не потрібно? Бо я думаю , щоб перестрахуватися то краще зробити)
    1 Reply Last reply
    0
  • t542178254T Offline
    t542178254T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Так,ми робили у Франції в місцевій клініці,прийшли та сказали,що нам треба
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Хри
    wrote on last edited by
    А сертифікат від сказу , де можна взяти, у ветеринара ?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t542178254T Offline
    t542178254T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Все вірно. В нас дивилися тільки паспорт і від сказу. Але робили всі необхідні документи Паспорт Титри Сертифікат від сказу Сертифткат Здоровья с обр 48 годин ИАТА
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Хри
    wrote on last edited by
    Справа в тому , що я погано зрозуміла, і в очі ніколи не бачила тих сертифікатів, тому і не знала цього)) Я вивчила багато джерел, але напевно пропустила той факт , що багато хто летів з України, і вони мусили обмінювати сертифікат здоров‘я укр. На європейський)) Перший раз подорожую з тваринами, то у дуже переживаю)) Але дуже і дуже вам вдячна за інформацію))
    1 Reply Last reply
    0
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    Вказати що тварина також оброблена від паразитів разом з серт.здоров'я, якщо там не вказано))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Хри
    wrote on last edited by
    Я зрозуміла, всім дуже і дуже дякую за допомогу🙏😇
    1 Reply Last reply
    0
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    Це не входить в обов'язковий перелік доків, на ваш погляд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    По прилёту вариантов будет на много больше, заранее очень тяжело снять жилье. Очень много табличек будет стоять возле домов "аренда" ,можно ходить и выбирать и смотреть,а остановится придется на несколько дней в гостинице. У вас не сильно большая собака,по этому проблем не будет. Мы с немцем нашли,а вы тем более найдёте)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Grigorieva Liliya
    wrote on last edited by
    розповім трохи про досвід перельоту з Канади до Польщі з двома котами. Купували квитки через еір Канада. попередньо дзвонили і до них і в Люфтхатзу (оскільки два рейси з трьох були їх). після покупки квитків з'ясувалося, що котів додати не можна! тому що 2 рейси Люфтханзи в Еір Канаді показує не вірним номером рейсу! шок. довелося здати квитки та купити нові у Люфтханзи! На повернення грошей за квитки чекали 5 робочих днів. із документів було все! за два тижні до вильоту були у ветеринара, вони заповнили документи, на які потрібно поставити печать у CFIA. потрапити туди з першого разу не вийшло! у понеділок записалися наступного понеділка! Вперше документ заповнений ветеренаром їм не сподобався! вони відзначили всі помилки та відправили до ветеринара переписувати. вдруге вже поставили печать. переліт був Канада-Німеччина - Польща. документи ніхто не перевіряв.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taija
    wrote on last edited by
    Всем привет! Подскажите, плиз. Как сейчас обстоит дело с пересечением границы с Польшей. Где менять этот ф1, если я будут ехать на поезде? Не нашла ни в группе, ни в Гугле, где это можно в Полтаве сделать(( Правильно понимаю, что его ИАТА сертификат заменит, грубо говоря?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taija
    wrote on last edited by
    И еще вопрос, есть примеры заполнения CHED?) А то ни тут, ни в Гугле не нашла, там только бланки. Или его можно не заполнять, а хватит только рабиес и иата?
    1 Reply Last reply
    0
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    Если тут не нашли, нужно по месту пробивать возможно( но я общалась с людьми в очереди на обмен ф1, они были из Полтавы. Ради обмена - они потратили +день, такой вот опыт знаю (чтобы во Львове обменять)
    1 Reply Last reply
    0
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    У них выходит было так, что в ф1 был написан маршрут включая обмен ф1😁 это ужас Ну и если что имейте в виду, что во Львове нормас времени убивается, а в Киеве нужно записываться, но зато по телефону вы все заранее уточните у врача
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taija
    wrote on last edited by
    Большое спасибо, это тоже ценная информация.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    отзыв из первых рук, так сказать, про выезд собаки из Украины в Польшу машиной. Пункт Краковец. Поступила задача - перевезти собаку к хозяйке в польшу. У собаки все документы, но за 30 метров до границы выяснилось, что тот, кто готовил - не взял евросертификат. В паспорт никого не писали дополнительно, просто оформили документы на водителя машины, которая везла. А у водителя оказалось отсутствие владения транспортным средством. машина не в ее собственности. Но задач невыполнимых не бывает ))) Украинская таможня не посмотрела ничего (краковец), никакие документы их не интересовали. А вот на польской границе… 4 часа разбирательств и звонков. Вы подумали «так у нее же нет Евросертификата», но нет: поляки не планировали пропускать собаку без документов, оформленных на польском языке. Но четыре часа уговоров и споров. И все решилось. Непонятно, что стало причиной, может денег хотели или еще что. Также, непонятно их незнание своих же требований к животным. Когда вопрос языка утрясли - машина проехала границу без проверок иных документов (хотя я уверен - они прекрасно их почитали на англ) Это не призыв не делать документы, или не ехать через Краковец. Это лишь частный случай, к которому надо быть готовым.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags