Pets to Canada
-
Можливо в когось була подібна ситуація і як краще вчинити?
-
Привіт, хотів в тебе дещо запитати бо в нас виникла наступна ситуація, в пт(21.04) відправив людину зробити у Львові замість мене ф1, а огляд та гельмінто-інсектизацію планував зробити в понеділок(24.04) бо у вівторок (25.04) мав їхати. Та людина яка пішла це все робити не знала цього і зробила мені огляд і гельмінто-інсектизацію в пт(21.04). І от в мене тепер питання, якщо я перероблю повторний огляд в пн(24.04) то чи потрібно ще раз робити гельміно-інсектизацію і чи взагалі зроблять вони її через такий короткий проміжок часу? бо наскільки я розумію вона теж має робитись за 48 годин максимум
-
Добрий день! Важлива дата дегельмінтизаціі в паспорті, а не фактична. Повторно давати засіб так швидко точно не варто, а вписана дата має бути за 24-48 годин до фактичного часу перетину кордону тваринкою. То ж можна зробити ф1 24.04, цією ж датою вказати дегельмінтизацію в паспорті і 25 їхати.
-
Так, робила на Гагаріна) не зовсім розумію про перевезення і тд Якщо кота вже вам привезуть, ви власниця-летіти без питань Якщо і летіти буде хтось чужий-можуть бути питання На Гагаріна мене як власницю записували Огляд з Гагаріна ніде вже не міняла Обробку там повторну не ставили, бо бачили, що свіжа
-
Чудово, дякую) Так летітиму я, будучи власницею, але до самої Варшави кота мені доставить сестра зі Львова, мала на увазі, якщо в Україні огляд проходитиме сестра з котом, а я пройду тут в Варшаві, думаю все буде гаразд. Ще підкажіть, будь ласка, можливо якщо ви також летіли з котом, чи знаєте розміри транспортеру? І чи можна взяти його в середину в салон? Дякую велике)
-
I have been in this channel more than one weeks, seeing alot of people talking about the good work of this Woman. I just give Mrs Tracy Olivia try of $600 to my greatest surprised i withdraw my profit of $6,200, just wanna appreciate God for using Mrs Tracy Olivia to bless me. Try and follow Mrs Tracy Olivia it we help you also. Contact him t.me/+NmPb9gJWymNiNTQ0 t.me/+NmPb9gJWymNiNTQ0
-
Дякую) Летітиму Лотом, просто розміри на сайті доволі маленькі, тому надіюсь вони можуть бути трохи більші
-
Летела знакомая и мы будем лететь , нужно сделать и подписать сертификат в CFIA , но что б они его подписали нужно победить дракона . Напиши в личку , скину все что знаю
-
Я тут уже писала , это есть выше , возможно человек не нашел
-
Требования к вылету из Канады в Германию : Сертификат CFIA , ниже инструкции к заполнению , сертификат о действующей вакцинации, ниже ⬇️ тоже информация что должен содержать сертификат о вакцинации. Осмотр за 48 часов и документ что животное здорово , и все . Правила заполнения CFIA сертификата : YOU SHOULD SHARE THIS WITH YOUR VETERINARIAN BEFORE YOU GO TO SEE THEM. PRINT OFF THE CERTIFICATE ATTACHED. PLEASE COMPLETE IN BLUE PEN THERE IS ONE PLACE YOUR VET SIGNS: THE SIGNATURE BLOCK ON PAGE 6. YOUR PRIVATE VET WILL COMPLETE AND SIGN THE CERTIFICATE, THEN YOU BRING TO CFIA FOR FINAL STAMPING AND SIGNING. PAGE 1- YOU OR YOUR VET COMPLETE PAGE 2 - NOTES PAGE 3- YOUR VET COMPLETES RABIES TABLE AT THE BOTTOM (keeping in mind the 3 points above) RABIES VACCINES ONLY ON THIS CERTIFICATE & IN THIS TABLE: DO NOT PUT OTHER VACCINES. The date of reading or implantation of the chip must be before or on the same day as the rabies vaccination. IF IT IS A PRIMARY VACCINE THE “VALID FROM” DATE IS 21 DAYS FROM THE DATE OF VACCINATION WHICH IS DAY 0. PAGE 4- TAPEWORM TABLE- NOT APPLICABLE TO DOGS TO GERMANY PAGE 5- NOTES PAGE 6- your vet complete the first signature block on page 4. It’s the one entitled: Official veterinarian/ Authorised veterinarian. Your vet is the authorised vet and we will strike out official vet. PAGE 7- WE (CFIA) WILL COMPLETE AND YOU SIGN ON DAY OF VISIT. Требования по сертификату к вакцинации: The Rabies vaccination certificate must include: ◦ microchip number ◦ vaccine administration date ◦ vaccine due date ◦ manufacturer (Zoetis, Boehringer Ingelheim, etc.) ◦ product name (Defensor 3, Imrab 3TF, etc.) ◦ serial number ◦ identifying details (breed, birthdate, sex, color, etc.) *Do not use age* ◦ vaccine type (killed, modified live, etc.) ◦ clinic contact information ◦ veterinarian’s signature in blue ink (no electronic signatures) with their name printed underneath Запись на прием к CFIA , рекомендую делать за ранее , часто они принимают раз в неделю, действительно он 10 дней
-
Нет , так как всю инструкцию мне выслал менеджер CFIA на почту , на оф портале нет такой информации , только лишь вы можете выбрать провинцию и посмотреть номер телефона, и звонить и общаться . Мне вет клиника дала эмейл сотрудника , и он подробно все расписал .