Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Там, откуда Вы везжаете. Если Вы едете из Германии - в Германии. Если из Украины - в Украине. А закрепах есть статья про это, написаная Юлей.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Почитайте суть того разговора… она про выезд из Канады
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taija
    wrote on last edited by
    Всем привет! Как считает уважаемое сообщество, как лучше исправить этот косяк? у меня есть такие варианты - 1. Самый проблемный - оформить новый паспорт. 2. Аккуратно дописать ручкой нужные даты. 3. Наклеить новую наклейку от рабиеса с новыми датами. 4. Исправить у ветеринара и поставить подпись, штамп и написать " исправленному верить".
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    1. новый паспорт = новая прививка 2. исправить вторую строку практически нереально, надо исправлять в двух местах и это будет крайне заментно 3. новая наклейка = новая прививка. и возникнет вопрос, зачем собаке укололи две прививки с разницей в пару дней (даже если их не уколят, а просто наклеят) 4. Это лютый треш) Я бы оставил as is, хоть это и неправильно и просто говорил бы людям что ветеринар - идиот. с улыбкой на лице. Кто не поймет - тот не поймет и мутки с исправлениями, и повторными наклейками.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hanna Hanna
    wrote on last edited by
    То есть Турки это не требуют вообще?
    1 Reply Last reply
    0
  • t349667341T Offline
    t349667341T Offline
    Mary Fray
    wrote on last edited by
    Нет, титры не делали, только стандартные прививки от бешенство
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hanna Hanna
    wrote on last edited by
    Даже если ты в турции будешь дня 2-3 ждать самолет в Канаду так я понимаю ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1230480769T Offline
    t1230480769T Offline
    RemoveJoinGroupMsgBot
    wrote on last edited by
    This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
    1 Reply Last reply
    0
  • t349667341T Offline
    t349667341T Offline
    Mary Fray
    wrote on last edited by
    Если ты летишь транзитом через Турцию, и следующая страна не требует титров - нет. Я летела прямым рейсом из Стамбула в Монреаль. Канада не требует титров, и турки не требовали их с меня. Если вы летите с пересадкой в Европе - тогда они потребуют
    1 Reply Last reply
    0
  • t349667341T Offline
    t349667341T Offline
    Mary Fray
    wrote on last edited by
    Я не знаю. Я провела в аэропорту ночь. Никто ни о чем меня не спрашивал, никто не запрещал выходить из аэропорта. Я была уставшая и просто спала в зале ожидания
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hanna Hanna
    wrote on last edited by
    Спасибо большое!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriya
    wrote on last edited by
    Привіт усім) (буде дві частини, бо весь текст не вміщається) Хочу розповісти про свій досвід прибуття до Канади з собакою. Летіли у кабіні літака. Померанський шпіц до 2х кілограм. Я впевнена, що це буде багатьом корисним, бо по попередньому пошуку, коли мені потрібно було вирішити цю ситуацію, я не змогла знайти відповідей. У кого будуть якісь запитання, можете писати мені в особисті. Отже, на момен придбання квитків я проживала у Лодзі. Квитки до Канади я купляла через KIWI , і це була перша моя помилка. Я не буду вам говорити, що не рекомендую з ними звʼязуватись, бо квитки ми найшли дійсно дешеві. Але те, як вони віднеслись до реєстрації собаки на рейс заставить вас задуматись. Отже, ми летіли Будапешт - Відень (Austrian Airlines), Відень - Монреаль (Austrian Airlines) - Мореаль - Торонто (Air Canada) . Одразу після того, як я купила квитки я телефонувала на авіалінії, щоб забронювати місце для собаки. (Austrian Airlines +43517661000), (Air Canada + 18882472262). Телефонувала через Viber Out, бо з моєї української сім карти не йшли гудки. Austrian Airlines уточнили все про собаку і сказали, що забронювали місце без оплати і я оплачу вже в аеропорту, але відповіли, що не можуть нічого надіслати на мейл як підтвердження броні. (так відповіли 2 оператори) Air Canada - також задали ті самі запитання але у них потрібно було оплатити одразу. І коли дойшла справа до списання коштів (всі дані карти ти називаєш їм по телефону) то у 6тьох операторів постійно вибивала помилка і вони казали, що це проблеми з моїм банком. Доречі там не дуже любязні менеджери на лінії. Вони дуже зляться коли ти їх називаєш менеджер, бо вони АГЕНТИ 🤓
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriya
    wrote on last edited by
    (продовження) Отже, як мені сказали, мій банк не пропускає платіж. Оплатити їм можна тільки таким способом, а відповідно місце для моєї собаки ніхто не може забронювати. Я не опускала руки і телефонувала ДУЖЕ багато разів, щоб утончити цю інформацію у багатьох менеджерів (АГЕНТІВ). І нарешті мені попався АДЕКВАТНИЙ, який сказав, ЩО ПРОБЛЕМА В ТОМУ ЩО: Я КУПЛЯЛА КВИТКИ ЧЕРЕЗ KIWI, і їх банк не розуміє чому я зараз хочу з української карти провести платіж. БО по факту KIWI це китай і кошти в AIR CANADA поступали через Китай, а зараз я плачу з української карти. Їх банк думав, що це шахрайська операція і блокував платіж. Тому мені менеджер сказав звернутись до KIWI і щоб вони самі зарезервували місце для моєї собаки. АЛЕ І ТУТ ЩЕ НЕ КІНЕЦЬ (все тільки почалось) Я подала заявку у KIWI і вони сказали, що моя заявка має найвижчий пріоритет. Я заспокоїлась і чекала. (брешу, писала їм кожних два дні, коли буде вирішено питання, бо на борту обмежена кількість тварин і щоб не пропало місце) Через 6 днів вони мені відповідають, що собаку не вдалось зареєструвати БО НА БОРТУ НЕМАЄ МІСЦЯ і ця послуга недоступна. Я написала величезну скаргу у не дуже хорошому тоні. ДОБИВАЛАСЬ СВОГО. І вони через день прислали мені рахунок на оплату транспортування. АЛЕ І ТУТ ЩЕ НЕ ВСЕ. Я оплатила а квитків нема. Оплатила я близько 350 доларів. Тому я знову писала їм кожен день коли буде квиток. Вони знову посилали мене в одне місце, щоб я успокоїлась і сказали, якщо не вдастся зареєструвати то вони вернуть гроші за собаку. ЛОЛ. Я так їм і написала, що вони там ніхира не роблять, це справа двох хвилин подзвонити до перевізників і про все домовитись, навіть дала їм контакти. КОРОЧЕ ТАМ БРЕХУНИ сидять, які вдають ніби вирішують вашу проблему, а потім кажуть вибачте і повертають кошти. Отже, я чекала і дочекалась того, що так і сталось. Вони просто вернули кошти і сказали вибачте... І тут я сижу в афігі, бо розумію що до Монреалю я долечу з собакою, а далі вже буду розбиратись по ситуації За два дні до вильоту я знову дзвоню до AUSTRIAN AIRLINES, перепитую чи все ок з місцем для собаки. Кажуть все ок, і відправляють мені підтвердження. ДЗвоню знову сама в AIR CANADA і мені бронюють місце по телефону без оплати. УЯВІТЬ СОБІ, до цього говорили не можна!! я щаслива і умиротворена Приходить день вильоту, приходимо у аеропорт на реєстраці. і нам кажуть СОРІ, немає вашої броні йдіть туди то туди то, якщо є місце вас посадять БЛАГО МІСЦЕ БУЛО, ми оплатили в аеропорту всього лиш 100 євро і це за весь маршрту!!!! От і все) В аеропорту на стійці реєстрації зважили лиш сумку з собакою і просто переглянули медогляд і обробку і з прививками. Далі на наступних пересадках ніхто нічого не дивився. Вже по прибутті в Канаду теж переглянули так само документи на собаку. Везли трохи корму і смаколиків. Медогляд і обробку робили за 48 годин до вильоту. У лодзі заплатили за це 60 злотих. Воду перед перевіркою багажу вилили потім знову набрали. Собака весь переліт собі спокійно спала) А я напилась у літаку віскі, бо нарешті мої нерви можна залишити позаду)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taija
    wrote on last edited by
    Я ещё к вам с вопросом. Подойдёт ли такой сопроводительный лист, если с животным не я буду ехать, а моя мама?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Юридической силы это не имеет. Вы должны это понимать сами. Конечно напишите. Хуже не будет. В субботу провезли собаку без владельца. Все документы проездные (ф1, сертификат) - были оформлены на везущего животное. вопросов не возникло, доверенности не было. Я склоняюсь, что не повезло, а все ок - в ЕС не запрещен ввоз животного не_владельцем. А вот в Канаду - запрещен категорически и там не поможет даже доверенность.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OX
    wrote on last edited by
    Интересно а каждый, кто привез собаку в Канаду, зарегистрировал ее и получил лицензию? Просто интересно….. Встречаю «наших» с собаками и никто не регистрирует. Мы когда обратились в Канаде в SPCA animal, нам сказали что обязательно, так как предусмотрены штрафы.Кошки - вроде не во всех провинциях обязательно платить за лицензию и регистрировать по месту проживания. У нас маленькая собачка смесь с йорком.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    ну владельца два может быть (в паспорте) и если везет один, а оформил другой - не вижу проблем. На то они и ДВА владельца. делегируют.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taija
    wrote on last edited by
    Ага, спасибо. А не будет вопросов, что все титры, сертификаты на 1 владельца, а едет с ним второй, который просто в паспорт вписан?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taija
    wrote on last edited by
    Оу, спасибо, не знала об этом. А для Канады поможет, если в паспорт вписать?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Зачем смотреть на других? выполняйте свои задачи, требуйте прав и соблюдайте обязанности. когда у «них» убежит собака, или просто на улице будет проверена полицией - они пожнут свои плоды.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags