Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t962277125T Offline
    t962277125T Offline
    Наталья Соколовская
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, їдемо з України до Варшави,потім літак до Канади. У нас з документів: Чіп Паспорт з прививками Титри Ф1 Міжнародний сертифікат(зелений) ІАТА Племінна оцінка від клубу про некомерційний вивіз тварини За 48 годин зробимо обробку з штампом в паспорті Це все чи ще щось потрібно зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    сколько после титров?
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Polski Pilot. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    ПЛеменная оценка… очень мутный документ. Есть Евросертификат по станадарту ЕС… там на англ/укр/польском поля и заполнение на латинице… что у Вас - непонятно. Это вызывает сомнения
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Да, я просто спросил чтобы предупредить другие вопросы, Если они будут
    1 Reply Last reply
    0
  • t962277125T Offline
    t962277125T Offline
    Наталья Соколовская
    wrote on last edited by
    Тітри робили після вакцини через місяць 10.04 (карантин я так розумію 90 днів зараз не вимагають) нам навіть державний ветеринар так сказав
    1 Reply Last reply
    0
  • t222333002T Offline
    t222333002T Offline
    Oleksandra
    wrote on last edited by
    Доборого дня всім! Чесно перечитала по ключових словах багато повідомлень, але все ще маю кілька питаннячок по своєму песику, буду дуже вдячна, якщо зможете допомогти знаннями/досвідом: 1. Я правильно розумію, що різні авіакомпанії не беруть на борт окремі породи собак? Якщо так, то чи не в курсі ви, хто точно БЕРЕ або НЕ БЕРЕ бігля? 2. Якщо песик має європейський паспорт, все одено треба робити аналіз на титри за 3 місяці до вильоту? 3. Можливо, хтось летів з Польщі (Варшава) до Канади, і міг би підказати лайфхаки по пересадках, по авіапровайдерах, з якими у вас smoothly пройшла мандрівка з вашим собакою? 4. Що за фрукт цей сертифікат здоровʼя, чи нам просто піти до ветеринара, сказати, що нам він потрібен, і він все зрозуміє? Ще раз дуже дякую за те, що прочитали, і за відповідь :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t962277125T Offline
    t962277125T Offline
    Наталья Соколовская
    wrote on last edited by
    Буду наполягати щоб його зробили. А решта з документів я так розумію все є?
    1 Reply Last reply
    0
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    Євросертифікат обов'язково, без нього Польща не пустить, Отримують там само, де і зелений
    1 Reply Last reply
    0
  • t962277125T Offline
    t962277125T Offline
    Наталья Соколовская
    wrote on last edited by
    Так у нього і питали!!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Выдает государственный ветеринар.
    1 Reply Last reply
    0
  • t962277125T Offline
    t962277125T Offline
    Наталья Соколовская
    wrote on last edited by
    Я не зовсім розумію стосовно євросертифіката на білих листках,#576 це замість племеної оцінки? Бо питала у вета у неї великі очі….
    1 Reply Last reply
    0
  • t568249463T Offline
    t568249463T Offline
    Iren
    wrote on last edited by
    Подскажите, а почему не заполняется rabies tag? Его оставить просто пустым полем?
    1 Reply Last reply
    0
  • t962277125T Offline
    t962277125T Offline
    Наталья Соколовская
    wrote on last edited by
    Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Остальное ок.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Да. Ну, давайте я перефразирую: никто не знает что туда писать, н когда не заполняли и проблем не было.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    1. Бигль не опасная порода и не брахицефал. Значит его брать отказаться могут только по весу. 2. Смотря где собака. Если не в Украине и паспорт выдан в одной из стран ЕС - без титров можно обойтись. Главное, чтобы ветеринар выдал заключение свое за 48 часов. 3. На этот вопрос не бывает ответов. У всех разные собаки, конечные точки и так далее. Самый простой перелет: без пересадок. 4. Почитайте закреп про это. Это осмотр врачом перед вылетом за 2 дня. Обычно в паспорт ставят печати и подписи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Кateryna. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации.
    1 Reply Last reply
    0
  • t222333002T Offline
    t222333002T Offline
    Oleksandra
    wrote on last edited by
    Дякую велике, прояснили картинку :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    Мій відгук про перевезення улюбленців з Україна до Канада, Галіфакс Дано: кішка 6.5 кг в салоні (розкладна з закріплених) собака-метис 25 кг в багажі скудо 7 Документи були всі: чіпування+вакцинація: літо 2022 приватний рандомний вет у Львові. Паспорт: восени 2022 у Харкові на Фонвізина+перенесення інфи з не такого паспорта ветом у Львові. Титри+90 днів карантину: набрали титри в звичайній приватній клініці (тварини вакциновані не вперше, остання вакцинація 05-06 місяць 2022, титри січень 2023, результат ок) Додатково мали: рабієс сертифікат, іата. Ф1, Обмін ф1 на євро та міжнародний. Квитки купувала по телефону: LOT Варшава-Торонто, потім через 1-2 тижні Air Canada Торонто-Галіфакс (1 ніч в Торонто). На той час дані картки диктувала по телефону, а також були черги на лініях, дзвонила через вайбер аут. З LOT при покупці питань не було, з Air Canada довелося перетелефонувати дні через 3-4 та добитись підтвердження щодо собаки в багажі (оплата за собаку в аеропорту карткою, за кішку по телефону), перший оператор чомусь не міг прислати це одразу. 16.04 Потяг Львів Перемишль, викуплено все купе, бо їхала я+сім'я+речі. Одразу скажу, переноска поїхала без нас раніше машиною, була змога передати. У Перемишлі на контролі чекнули всі Доки, задали питання чому в паспорті стоїть 2 дати про чіп (чіпування+виписка норм паспорта-це пояснення влаштувало). Перемишль-Варшава машина. В Варшаві час з 16.04 по 21 04. 20.04 все ж зробили ще один огляд на Гагаріна 5, перевірили, що повятовий все ж таки не треба. 20.04 чекін онлайн з вибором місць (посадковий талон висвітився+потреба підійти до стійки). 21.04 17.00 рейс, в аеропорту були 12.30 зібрали переноску, застелили (пелюшки+коврик+її подушка+пелюшки в простирадлі), приклеїли наліпки, о 13.30 почали проходити чекін. Зважили кішку в переносці+лоток+пелюшка (7,9), собаку окремо, переноску скудо 7 окремо. З переноски собаки сказали зняти колеса, далі везли її на возику. В переносці в кармашках повідець, намордник, колеса. Собаку вивели в туалет, в відділ крупногабаритного багажа здали о 14.45, бо бачили, що на контролі безпеки черга. Під час здачі трохи погавкала на всіх, переноску+шлейку просвітили, шлейку на собаку повернули. В Торонто пішли забирати собаку+багаж після отримання work permit. Офіцер митниці чекнув тільки рабієс сертифікати, про корм не питав, за тварин нічого не просив заплатити. Air Canada, пройдений чекін+місця онлайн, але у мене світилось про потребу підійти до стійки реєстрації і був недоступний посадковий талон. рейс о 8.55, в аеропорту були 6.20 і це прям було впритик, трохи були черги до чекіну. Тут документи взагалі не дивились, уточнили вагу переноски собаки, але не важили. Дали заповнити форму на перевезення собаки в багажі, та й на цьому все. По кішці взагалі питань не було. Тут при здачі попросили додаткові стяжки на двері, також зняти колеса. На обох рейсах перед зльотом у персонала уточнила, чи собаку погрузили на борт, отримала підтвердження що так. Офтоп про собаку, маємо помірні псих.проблеми, після обговорення з ветом були призначені заспокійливі (не на травах, а такі гасить норм, аж мені хотілось). Я чекнула ефект в звичайних умовах, потім в потязі, ну і звісно коли бачила, що ефект ок - дала перед літаком. Не жалію про своє рішення, але будьте обережні з цим. Щодо повідомлень про собак, які не люблять людей - наша з таких, ніяких проблем з цим не було, так, здебільшого вона гавкала, але головне бути спокійним і усміхнено вибачатись та заспокоювати тварину, щось поручали робити нам повністю, десь ми тримали і собака була в наморднику, але це не стало причиною нам відмовити у перевезенні, тощо.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags