Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Людмила. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Tatiana Didenko. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх!!! Маю до вас велике прохання, підкажіть як перевезти кокера спаніеля через Варшаву і Німеччину в Канаду…!!! Які документи потрібні і де взяти переноску таку як потрібно , буду вдячна за любі корисні поради…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mighty leaf
    wrote on last edited by
    З Німеччиною намагайтесь не зв'язуватись, багато скарг. Ми не вірили поки з нами не трапилось. З конкретики - банальний огляд не хочуть робити, тріпають Український вет паспорт як туалетний папір.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Ні не знаю де знайти закріплені повідомлення, на жаль, а де це?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Доставка тварин !!! З УКРАЇНИ ДО ЄВРОПИ ,КАНАДИ , АМЕРИКИ !!!!!! МОЛДОВА 🇲🇩 150€ ТУРЕЧЧИНА 🇹🇷 300€ ГРУЗИЯ 🇬🇪 300€ РУМУНІЯ🇷🇴 ціна 250€ ПОЛЬЩА🇵🇱200€ ЧЕХІЯ🇨🇿250€ НІМЕЧЧИНА🇩🇪300€ Естонія 🇪🇪 300€ ГОЛЛАНДІЯ🇱🇺300€ БЕЛЬГІЯ🇧🇪300€ ІСПАНІЯ🇪🇸300€ ІТАЛІЯ 🇮🇹300€ ФРАНЦІЯ🇫🇷300€ Америка 🇺🇸 1000$ Канада 🇨🇦800$ Ціни вказані за тваринку до 5 кг , якщо більша то ціна буде дороще ! Тваринок возим на руках і відправляем в карго! Без передоплат ! Документів не потрібно ! Виготовляємо документи на вивіз тварин закордон ( антитіла , чіп , Европейський паспорт , форма 1 ) , якщо потрібно хазяїну тваринки ! 📲+380 (67)737-68-47 Viber, What’sApp
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Почему я не могу разместить объявление свои услуги по перевозке
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OMNES CARS
    wrote on last edited by
    Благодарю. Отлично.) А если едем наземным транспортом где нужно обменять справку Ф1 на Ф5?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OMNES CARS
    wrote on last edited by
    Из Крыма)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1950821894T Offline
    t1950821894T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    в любом аэропорту, где есть ветконтроль или в отделении рсхн. сочи, краснодар (оба в аэропортах), владикавказ, ростов (в рсхн). первые, что вспомнила
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Наташа. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина Горват
    wrote on last edited by
    Хочу подякувати цьому каналу за підказки з приводу подорожі з тваринами! ❤️ Поділюся своїм досвідом, можливо, комусь допоможе. Ми подорожували з Києва до Галіфакса з 2 котами (4 і 7 років, 4-5 кг) й собакою (йоркширський тер‘єр, стандарт, 11 років, 3,5 кг). Заздадегідь зробили всі вакцини, через місяць після них зробили титри на сказ (результати чекали тиждень). За 2 дні до виїзду за кордон взяла довідку Ф1, вписали в паспорт обробку від паразитів, на наступний день в Києві обміняла довідку на міжнародний сертифікат (євросертифікат не видали, бо в нас не було карантину в 90 днів). Ще задля власного спокою сама заповнила сертифікати IATA і завірила їх печаткою й підписом державного ветеринара. З Києва їхали автобусом Eurobus. Купила один квиток на себе й 1 на всіх трьох тварин (пес їхав на руках, коти в переносках поруч на і під сидінням). Водій трішки був незадоволений, що на тварин був один квиток на всіх, а не на кожного окремо. Однак на гарячій лінії сказали купувати саме так. Тому питань не виникло. Їхали через Угорщину (КП «Чоп-Захонь»). Простояли на кордоні 10 годин, однак ні на нашому, ні на угорському кордоні навіть не спросили, чи маю я якісь документи на тварин, не те, щоб дивилися. Виліт був з Відня, пересадка в Торонто, й потім літак на Галіфакс. Квитки купувала по телефону в компанії Air Canada. Собака летів зі мною в салоні літака, коти - в багажі (pet in cabin - салон, pets in baggage- багаж). За собаку й себе платила одразу, за котів - в аеропорту. У Відні також не просили ніякі документи на тварин. До Торонто долетіли чудово. А от уже в Торонто трапився казус. Навмисне брала стикову в 4 години, щоб був час перекинути тварин з багажа на інший рейс. Однак я тричі ходила забирати їх і мені казали, що їх самостійно відправлять в Галіфакс і я заберу їх вже там. Однак у момент посадки на літак мені сказали, що я повинна забрати тварин. Звісно, літак полетів без мене. Тварин шукали близько години по всьому терміналу. Знайшли. На щастя, на цей день лишалося 1 вільне місце на ще один літак до Галіфакса. І о 1:30 ночі ми нарешті дісталися місця призначення. У Торонто в нас вперше за весь час попросили документи, але тільки паспорт і тільки вакцину від сказу. Щодо самих тварин. Переліт перенесли спокійно. В туалет не ходили. Терпіли й в автобусі, й у літаку близько 30 годин. Не їли, не пили, заспокійливе не давала. Якщо можу комусь чимось допомогти, можете ставити питання)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина Горват
    wrote on last edited by
    До речі, переноска для пса виявилася замалою по висоті, однак навіть вона не влізла під сидіння. Довелося класти боком.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    Я правильно розумію , що ф1 можна не обмінювати на міжнародні сертифікати якщо мати сертифікат ІАТА?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    Жах... якщо я буду їхати автобусом то на кордоні в пункті пропуску мені його поміняють? чи мені треба самій наперед думати де поміняти?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина Горват
    wrote on last edited by
    Ні, сертифікат IATA - тільки для аеропорту. Але особисто в мене його ніхтотне дивився. По ідеї, без міжнародного сертифікату вас не мають випустити з України і пустити в іншу країну.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Savytska
    wrote on last edited by
    Неправильно. Ф1 міняти обовʼязково, без міжнародних тварину не випустять.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1213899991T Offline
    t1213899991T Offline
    Jana A
    wrote on last edited by
    А э посилання? Дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина Горват
    wrote on last edited by
    Сертифікат IATA брала на офіційному сайті. Але це просто для підстраховки. Жоден з документів він не замінює.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина Горват
    wrote on last edited by
    Дякую)))
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.