Pets to Canada
-
Лечу одна з котом та псом. Кіт 6кг йде в багаж. Пес 4.5в салон. Шукаю інфу по розміру карго
-
В салон беруть котів 8-10кг (вага із кліткою). Розміри та види дозволених кліток вам потрібно переглянути на офіційному сайті тієї авіакомпанії якою будете летіти. 6кг це не велика вага, вона дозволяється в м'яку переноску. Але всерівно перегляньте інформацію на сайті, щоб не було казусів. І ще... Якщо ви летите сім' єю то знайте що на 1 ряд сидінь в літаку ви можете взяти тільки 1 додаткового пасажира(рятувальних масок на ряд(3 місця) 4шт. Тому якщо котиків 2, то вам потрібно взяти місце в іншому ряді. Вас всерівно пересадять, тому наперед попіклуйтесь щоб місце було хочаб на сусідньому ряду, а то можуть відправити і в інший кінець літака, там де було вільне місце. Це вже нюанси, але збережуть ваші нерви.
-
Це інформація тієї авіакомпанії якою я летіла.
-
www.neosair.it/it/prima_del_volo/bagagli/trasporto_animali
-
Ну тоді точно 1 в багаж. А якою авіакомпанією вы летите? Знаю що точно мають бути металеві дверцята.
-
Привет Alisa Ris. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Так же как и везде ) прописываете лицензия на собаку Калгари, заполняете данные, платите и всё
-
Привет Kateryna Varfolomeieva. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Привет Inna Spiridonova. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Не могу найти этот закреп
-
Я не уверена в размере пластиковой переноски в багаж
-
Привет Alex Chalov. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Для кота 6.5кг в багаж нема проблем з розміром беріть щоб йому було зручно, в будь якому випадку ви телефонуєте в авіа компанію до купівлі квитка що дізнатись наявність місця для тварини в багажному, там і можете запитати макс розмір
-
Квитки я придбала на себе і на тварин. Розміри мені вказали тільки для переноски у кабіну. Я ще маю їм передзвонити та надати розміри переноски в багаж. Мене цікавить практика - як дивляться на розміри при реєстрації на рейс.
-
Добрый вечер, может кто-то знает, где можно сделать паспорт кошке в Киеве более бюджетно?
-
Привіт ;) Чи знає хтось, чи є де купити клітку для великої собаки в аеропорту Шарль де Голль в Парижі? Авіалінія West Jet
-
Бешенство, панлейкопени, кальцивироза, ринотоахеита
-
З якими?