Pets to Canada
-
Поделитесь ссылками пожалуйста, кто заказывал мягкую переноску для собаки 6кг в Украине
-
Привет Viktoriia Voievodska. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Поняла, а как же этот паспорт тут получить?
-
Привет Лора. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Подскажите пожалуйста, сколько стоило?
-
Доброго часу доби, уточніть будь ласка, я правильно зрозумів із закріплених, якщо в мене переліт з котиком із польщі до канади маршрутом Варшава-Торонто(LOT)-Вінніпег(АС), і купувати планую на сайті ЛОТа, то дзвонити у авіакомпанії потрібно до оплати, та у кожну окремо? Чи краще потрібно окремо брати квиток на кожен етап маршруту(окремо Варшава-Торонто, окремо Торонто-Вінніпег)? Вибачте якщо не тактичне питання((
-
Вітаю! Так, дзвонити окремо, спочатку дізнатися чи є вільні місця для тваринки на борту, потім забронювати собі квитки і знову дзвонити і купувати для тваринки. А купите ви одразу собі на весь переліт чи окремо- немає різниці.
-
Я додавала квитки у кошик для себе, там видно номери рейсу. Цього мені було достатньо щоб мені підказали наявність вільних місць для тваринки. А потім після оплати свого квитка я мала номер квитка і номер бронювання- це вже потрібно було для реєстрації кота в мій білет і оплати.
-
доброї ночі) підкажіть, будь ласка, якщо хтось знає хорошого грумера або гарні салони для собак, можливо є наші люди 🌺 дякую за відповідь заздалегідь ☀️
-
Спасибо ☺️