Pets to Canada
-
Привет Stardust. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Скажіть баданіє клінічне має робитися перед тим як видадуть сертифікат?
-
Правильно нам видали ?
-
Привет Ваня. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Нас прийняв лікар повятовий без того бадання клінічного і в сертифікаті написав що він провірив тварину, але сказав щоб ми за 48 год сходили до лікаря і він нам також поставив штамп у паспорті що ми маємо це баданіє клінічне
-
В мене польські коти
-
Скажіть будь ласка а цей огляд робиться перед видачею сертифікату здоровʼя? Пояснюю коти мають європейський паспорт сьогодні повятовий лікар в місті Познані видав сертифікат і зазначив у ньому що він провів це бадання, але сказав щоб перед вильотом я сходила до звичайного лікаря і поставили штамп ще той лікар також робив це бадання🤔то я уже заплуталася з цим усім виліт в цей понеділок 😰
-
Просто нам сказали що цей сертифікат обовʼязково і має бути зроблений не більше ніж за 10 днів до вильоту
-
Тобто якщо ми ще раз зробимо огляд і поставимо в паспорт нічого страшного?
-
Питаю бо вже заплуталася одні кажуть так інші так і уже не знаєш як правильно зробити. Один ветеринар говорить одне інший друге
-
🤦♀️подскажите пожалуйста Начиталась всего,но всё смешалось Чип,вакцина,титры(август 2022 делали) Теперь мне нужно взять всё это? Ф1 взять в гос.клинике Сертификат для ЕС Сертификат международный International Rabish cert Сертификат IATA 🤦♀️ Сначало еду в Германию,потом через 1-2 икс в Канаду,указывать нужно маршрут сейчас только до Германии?
-
А як прийшли нас спитали за баданіє клінічне чи воно у нас є ми сказали ні вони сказали нічого страшного вони його зроблять і впишуть у сертифікат, а потім сказали що за 48 годин у звичайного лікаря поставити штамп про це бадання
-
Ми за себе не хвилюємося бо наші коти для нас як діти і ми хочемо зробити все правильно для того щоб вони полетіли з нами
-
Я просто бачу що адмін в цій групі багато знають і можуть підсказати. це наш перший досвід такий тому хвилюємося Останнє питання цей сертифікат фото нижче він рівняється штампу в паспорті про баданіє клінічне і видається тільки за 48 год перед вильотом?