Pets to Canada
-
Привет Juliia M. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Бывает что на региональные поезда не продают билеты так заранее. Или это какая то праздничная дата или может быть у них рассписание условно три раза в неделю... К сожалению в Италии не бывала, делом не подскажу.
-
Привет AA. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Привет Ok. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Привет Vladimir Antonov. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Доброго ранку! Ми їздили на потягах по Італії. Білети завжди брали за 1-2 тижні. Дивилися на сайтах: www.trenitalia.com та www.italiarail.com Але зараз я теж спробувала на вашу дату і нічого не видає! Взагалі! Може ще зарано.. пише про попередження, що на шляху вашого слідування підтоплення у регіоні Емілія-Романія (це центральна частина - через неї всі ідуть на потязі, авто до Риму. Тож рекомендують обрати інший шлях. Може до серпня ситуація ще зміниться…
-
Дякую, не бачила про підтоплення, сайт italiarail.com не використовувала (буду і його моніторити) Дивно, що на дати пізніше також є... У мене іще питання по кількості тварин на особу у потягах: пишуть, що 1 тварина на 1 особу, а у нас по 2 тварини на особу і 2 їдуть у skudo 4 (вона досить велика), резервувала на них, як на собаку квиток на попередній потяг. Не знаєте, чи можуть бути проблеми з нашою кількістю і переноскою?
-
По тваринах я не підкажу, ми їздили ще до війни і карантинів. Собаки в нас тоді ще не було. Але бачила людей з собаками у переносках і без. Білет точно потрібно купляти, там по вагонах ходить контролер і перевіряє всі квитки. Краще онлайн чи на станціях в касі, але перед посадкою його потрібно обов’язково валідувати (на станціях є такі спеціальні автомати маленькі кругом на стінах на вокзалі). Думаю, що кількість тварин не має значення, головне придбати квиток! Пишіть їм на сайті у формі для зв’язку. Удачі Вам!
-
Привет Olena Kirian. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Привет Юлиана. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Доброго дня, дуже прошу мені допомогти з інформацією щодо перевезення собаки. Собака вагою 1,5 кг померанський шпіц, вік 3 роки. У нас є паспорт міжнародного зразка, чіп, спливає термін вакцини (робитимемо у червні). Титри ми не робили, сказали Канада не вимагає. Зараз у пошуках купівлі авіаквитків. Знайшли варіант Люфтханза Познань-Мюнхен-Торонто. 1). Якщо зробити в червні вакцину, через який період можна летіти з собакою? Через 3 тижня? 2). Чи можна летіти транзитом без наявності титрів? Чи лише прямим рейсом? 3). Які сертифікати потрібні у нашому випадку? international health certificate, international rabies certificate? І є третій сертифікат, але я не зрозуміла, де його робити і чи потрібен він нам загалом? (Фото додається) 4). Як вказати у квитку, що я лечу з собакою? На сайті Люфтханза пишуть про те, що після купівлі квитків можуть відмовити у перевезення тварини. Якась лотерея виходить…Хто має цей досвід. Буду вдячна за відповідь
-
Польша, Познань. Рейс Познань-Мюнхен-Торонто
-
Спасибо вам большое, обожаю Pets to Canada 🤍🐶 Продуктивного всем дня)
-
Вчера буквально в Торонто нашли дом на Airbnb. На месяц сняли. Там было указано, что с собаками нельзя. Но мы (точнее чат джпт) написал отличное письмо со всеми положительными чертами нашей собаки и нам по итогу разрешили арендовать их дом. А то с фильтром петсфрендли толком ничего не могли найти. Но мы удалённо это делаем. По прилёту уже будем искать что-то ногами ходя.