Pets to Canada
-
Домопоже морально😄 Дякую
-
Так оце ж і ми так думаємо, що це майже нереально🙈 Та і не встає вона в переності, спить весь політ та й все))
-
Привет Vasiliy. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Якщо в Люфтганзі вказаний максимальний розмір переноски 55 х 40 х 23 = 118 см Чи можу я брати 45 х 30 х 30 = 105 см Підкажіть хтось будь ласка 🙏🏼 Може хто летів з Румунії в Канаду саме за переноску І пише що максимум 8 кг разом з переноскою В мене собака 5,5 важить
-
Так я це читала Можливо не всі відгуки які є Але перейшла на сайт Люфтганза і там пише параметри Тому вирішила перепитати Питання по вазі. Якщо буде 9 кг наприклад чи пропустять ? Бо пише 8 разом з переноскою
-
Їй просто 8 місяців ,переживаю щоб не поправилась за місяць 😅 Все-таки росте
-
Ну так Я переживаю просто Вперше везу тварину так Не знаю що і як Тому краще перепитаю Хоча знаю що цих питань було уже вдосталь
-
Тоді ви маєте розуміти, якщо читали відгуки, що тут не має сенсу слухати чиюсь думку, бо ми не є працівники чекіну Відповідь - в більшості випадків не чіпляються, але історії що щось не сподобалось- також були Спиратись на досвід інших нормально, він тут є, і мій особистий відгук також є про перевищення розмірів переноски, але ж ніхто майбутнього не знає
-
Так за неї прочитала Думаю її замовити Я ніби знайшла переноски де з двох боків є сітки і зверху Але вони більші по розміру І не розкладаються як ця То не знаю чи підійде така
-
Привет Olya. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Привет Ggg Ggg. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Привет Daria Latysh. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате