Pets to Canada
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка. Зараз в аеропорту Шопена, Варшава. Виліт в 13.10. Приїхали заздалегідь, щоб зареєструватися з кішкою. Але мені в інформаційному відділі кажуть, щоб реєстрація відкривається за 2 години до рейсу, то там все пройдете. Я у розпачі, бо вважала, що з кішкою потрібно заздалегідь реєструватися, ветеринар дивиться її, чи щось таке. Підкажіть, бо дуже втомлена, не розумію чи вірно я зрозуміла інформаційного менеджера.
-
Дякую, зрозуміла!
-
Тобто, 2 години до вильоту достатньо буде все пройти?
-
Лучше приезжайте за 4ч, не известно что может поменяться, так точно будете уверены что успеете.
-
Доброго дня , може хтось скинути як виглядає білет на песика в салон літака від аірканада?
-
Today is my birthday. And for the past 10 years I have been dreaming about a dog that costs $6,000 in Canada, so I hope to find people who are ready to give me at least $1 each and make my dream come true 😍 [email protected]
-
У меня скоро check-in скажу вам можно или нет, тоже везу.
-
Доброго дня! Друзі, підкажіть, будь ласка, за скільки часу треба провести дегельминтизацію та обробку від бліх кішки для вильоту літаком? Маю на увазі, чи є якісь терміни для штампа у паспорті чи все це робиться за 48 годин, коли береться справка у ветлікаря? Дякую
-
Добрый день всем участникам группы! Хочу попросить поделиться информацией кто смог перевезти собаку породы французский бульдог через авиалинии West Jeta Может люди которые получили положительный ответ от компании смогут поделиться результатом
-
Ничего не спрашивали, забрали чемоданы и все. Там был корм и таблы.
-
Так, український Вет врач просто в клинике делал, не государственный.
-
Дякую велике
-
Привет James Whippy. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате