Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 256.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Там формулировка звучит как те, кто за последние 6 месяцев бывал в местах с высоким риском. Поэтому те кто выехали весной без титров из Украины тоже должны задуматься
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Elon Musk. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t991759048T Offline
    t991759048T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    t.me/dV4EHPl3TQIzZjA0
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Ivan. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Олечка. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Оля. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Alina. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244514961T Offline
    t5244514961T Offline
    Svetlanka
    wrote on last edited by
    Маю велике прохання , хто буде летіти найближчим часом до Монреаля з України, дууже необхідна баночка з ліками, бо ту, що взяли, вже закінчуємо. Хто може напишіть в приват. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244514961T Offline
    t5244514961T Offline
    Svetlanka
    wrote on last edited by
    , 🙌 для тих, хто планує їхати до Канади з собакою ( за котів та інших тварин не кажу, бо я летіла с собакою) раджу ознайомитися з інформацією, що закріплена в групі. Від себе додам: виїджали з України, далі Польша і Париж-Монреаль. Паспорт (український) європейського зразка, чіп, всі вакцинації, титри, справку від державного лікаря брали до виїзду з України і відразу обміняли в ветвідділі на митниці ( це для Польши), в Польщі була на Гагаріна з усіма документами, сказали взяти дозвіл на вивіз тварини і що вона здорова. Я ще й лікаря попросила підписати мені дозвіл для авіакомпаній, який заздалегідь заповнила англійською. Все. По факту: при перетині польського кордону ніхто нічого не перевіряв. В аеропорту при посадці в Варшаві оглянули тільки паспорт, все... В аеропорту Монреаля при виході також перевірили паспорт і попросили вийняти собаку з переноски. Ось так ми добиралися. Я не стверджую, що так у всіх, але з паперами я перестрахувалася по повній😁 Всім добра 🙏🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Юлико 🦉. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет 那木兰. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Валюша. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Psych
    wrote on last edited by
    Ви розумієте, що Ваші слова можуть обернутися горем потім для інших??? Пощастило і можна, бо так кажуть правила, це дуже різне
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Господи... надеюсь будут писать вам лбди в слезах кого не выпустили...а с первого числа уже и карантин по титрам возвращают. Вот зачем ЗАЧЕМ вы говорите что никто ничего нигде не проверял? Какая цель? Что по вашему за вывод сделают?
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Anna Pavlyshyna. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t546441014T Offline
    t546441014T Offline
    Marina Fedorova🇺🇦 BUCHA
    wrote on last edited by
    Кто планирует ближайшее время перелёт из Европы в ❗️CALGARY? Подскажите какие авиакомпании рассматривали🙏?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підкажіть, будь ласка , можна почитати перелік документів та аналізів, щоб вивезти кішку в Канаду?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлико 🦉
    wrote on last edited by
    Добрий день. Це Вам дуже пощастило, що на кордоні в Польщі не перевіряли документи на тварину. Ми перетинали кордон 16.06 і перевірка була така, я б вказала дуже прискіплива. У мене документи на тварину (киця), перевіряли 2 рази. Перший, коли ми під’їхали, другий коли машину відправили на рентген. Запросили ще раз документи. І добре, що я взяла зелений сертифікат у Києві, бо ми б там вічність стояли. Не знаю чому така прискіплива перевірка. З нами чоловіків призовного віку не було, лише знайомий, водій в якого інвалідність. Тому тут як кому пощастить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1316786257T Offline
    t1316786257T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Підскажіть,будь ласка,я ще до сертифікатів не дійшла. Наскільки зрозуміла,отримуємо в Україні Ф1,міняємо його на міжнародний. Але,на кордоні,правильно?Чи краще це зробити ще в Україні? Подруга вивозила песика через польський кордон.Десь рік тому.Сказала,що чекали 8 годин на їхнього ветиринара,який дав їм якусь справку саме на полтській мові,без неї не хотіли пускати.Зараз ситуація краще? Бо я щось запуталась вже.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1316786257T Offline
    t1316786257T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Вчора цілий день намагалась купити квитки Франфуркт-Торонто-Вінніпег. Авіакомпаніями condor-westjet. З condor все було прекрасно.Купила,потім онлайн забронювали,оплатили,вислали підтвердження на пошту. Далі перенаправили в westjet. Вони сказали через те,що це стиковочний рейс,вони не можуть забронювати котів.І все,точка. Я звонила condor і назад,звали супервайзерів,що ми тільки не робили.3 години на телефоні.Я питаю і що мені робити? В кінці,westjet запропонували мені або залишити котів вдома,або зовсім скасувати рейс. Я так потім і зробила,бо вже була 2 година ночі і я була геть виснажена.. Хтось з цим стикався взагалі? Що,брати окремо білети в кондор і вестджет? Тоді отримувати багаж,отримувати воркперміт та заново чекап..
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags