Pets to Canada
-
Добрий день. Це Вам дуже пощастило, що на кордоні в Польщі не перевіряли документи на тварину. Ми перетинали кордон 16.06 і перевірка була така, я б вказала дуже прискіплива. У мене документи на тварину (киця), перевіряли 2 рази. Перший, коли ми під’їхали, другий коли машину відправили на рентген. Запросили ще раз документи. І добре, що я взяла зелений сертифікат у Києві, бо ми б там вічність стояли. Не знаю чому така прискіплива перевірка. З нами чоловіків призовного віку не було, лише знайомий, водій в якого інвалідність. Тому тут як кому пощастить.
-
Підскажіть,будь ласка,я ще до сертифікатів не дійшла. Наскільки зрозуміла,отримуємо в Україні Ф1,міняємо його на міжнародний. Але,на кордоні,правильно?Чи краще це зробити ще в Україні? Подруга вивозила песика через польський кордон.Десь рік тому.Сказала,що чекали 8 годин на їхнього ветиринара,який дав їм якусь справку саме на полтській мові,без неї не хотіли пускати.Зараз ситуація краще? Бо я щось запуталась вже.
-
Вчора цілий день намагалась купити квитки Франфуркт-Торонто-Вінніпег. Авіакомпаніями condor-westjet. З condor все було прекрасно.Купила,потім онлайн забронювали,оплатили,вислали підтвердження на пошту. Далі перенаправили в westjet. Вони сказали через те,що це стиковочний рейс,вони не можуть забронювати котів.І все,точка. Я звонила condor і назад,звали супервайзерів,що ми тільки не робили.3 години на телефоні.Я питаю і що мені робити? В кінці,westjet запропонували мені або залишити котів вдома,або зовсім скасувати рейс. Я так потім і зробила,бо вже була 2 година ночі і я була геть виснажена.. Хтось з цим стикався взагалі? Що,брати окремо білети в кондор і вестджет? Тоді отримувати багаж,отримувати воркперміт та заново чекап..
-
Привет Artem Budu. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Так справка Ф1 міняється на зелений сертифікат. Це можна зробити як в Україні, так і на кордоні. Але я надивилась різних відгуків, що не все добре з лікарями на кордоні, їх може не бути і треба чекати, тому вирішила зробити в Україні. Я робила Ф1 та зелений сертифікат у день від’їзду, він діє 3 дні здається. Чи 5 це уточніть, не пам’ятаю, 3 здається, а Ф1 - 5. Вранці на Волинську, 12 зробила Ф1, і одразу з кішкою всюди поїхала на іншу адресу обмінювати Ф1 на зелений нижче адреси де можна його обміняти. Я казала там, що везу до Варшави котика, а після до Канади. Вони там ще дали документи якісь.
-
Привет Sergii P. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Привет Євгенія. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Привет George. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
-
Кто планирует ближайшее время перелёт из Европы в ❗️CALGARY? Подскажите какие авиакомпании рассматривали🙏?
-
Сделаем)
-
-
Дякую. Я багато корисного дізналась з вашої спільноти, коли готувалась до виїзду. Також читала історії поїздок як щ щасливим кінцем, так і не дуже... Ви праві, для мене моя собака була на першому місці, коли готувалися до виїзду. Бережіть себе. 🙏 А на потік негативу я не зважаю, бо кожен сам вибирає свій шлях. Гарного дня. Слава Україні! 🇺🇦