Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 256.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Artem Budu. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлико 🦉
    wrote on last edited by
    Так справка Ф1 міняється на зелений сертифікат. Це можна зробити як в Україні, так і на кордоні. Але я надивилась різних відгуків, що не все добре з лікарями на кордоні, їх може не бути і треба чекати, тому вирішила зробити в Україні. Я робила Ф1 та зелений сертифікат у день від’їзду, він діє 3 дні здається. Чи 5 це уточніть, не пам’ятаю, 3 здається, а Ф1 - 5. Вранці на Волинську, 12 зробила Ф1, і одразу з кішкою всюди поїхала на іншу адресу обмінювати Ф1 на зелений нижче адреси де можна його обміняти. Я казала там, що везу до Варшави котика, а після до Канади. Вони там ще дали документи якісь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлико 🦉
    wrote on last edited by
    Якщо є змога зробіть краще в Україні. Якщо будете в Києві робити. Ми були на Малинській, 20 там дуже гарні жіночки працюють, все розповіли, заспокоїли, бо я переживала, щоб усі документи були. Але це не швидко хв 40 на людину
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Sergii P. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Євгенія. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t1316786257T Offline
    t1316786257T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1316786257T Offline
    t1316786257T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Так,в Києві. Треба з котами їхати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет George. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t546441014T Offline
    t546441014T Offline
    Marina Fedorova🇺🇦 BUCHA
    wrote on last edited by
    Кто планирует ближайшее время перелёт из Европы в ❗️CALGARY? Подскажите какие авиакомпании рассматривали🙏?
    1 Reply Last reply
    0
  • t426444709T Offline
    t426444709T Offline
    Alexandr Tishkul
    wrote on last edited by
    Сделаем)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244514961T Offline
    t5244514961T Offline
    Svetlanka
    wrote on last edited by
    Ви маєте проблеми з розумінням української мови??? Можливо не уважно читати. Я написала, як було у мене і що це не шаблон, що так буде у всіх. Тому мала паперів навіть більше, ніж необхідно. Залиште свій негатив при собі. На все добре
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244514961T Offline
    t5244514961T Offline
    Svetlanka
    wrote on last edited by
    Згодна з вами, маю пів валізи паперів моєї собаки))) Я відповідальний власник. І так, мені пощастило, мабуть тому, що готувалась на всі можливі і не можливі випадкі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244514961T Offline
    t5244514961T Offline
    Svetlanka
    wrote on last edited by
    Ще і вам відповім: я подала інформацію, як було у мене. Про це там написано. І описані документи, які мала. І що є закріплена інформація в цій спільноті... Але ж є категорія людей, що бачать тільки те, що хочуть... Навіть не буду коментувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244514961T Offline
    t5244514961T Offline
    Svetlanka
    wrote on last edited by
    До вашого відома, карантин був завжди( це відносно титрів) А до Бога, якщо звертаєтеся, то звертайтеся з молитвою за Україну, а не з прокльонами в адрес інших.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244514961T Offline
    t5244514961T Offline
    Svetlanka
    wrote on last edited by
    Дякую. Я багато корисного дізналась з вашої спільноти, коли готувалась до виїзду. Також читала історії поїздок як щ щасливим кінцем, так і не дуже... Ви праві, для мене моя собака була на першому місці, коли готувалися до виїзду. Бережіть себе. 🙏 А на потік негативу я не зважаю, бо кожен сам вибирає свій шлях. Гарного дня. Слава Україні! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Angelina Soylu. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Tatiana Alakina. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. В закрепленных сообщениях есть ответы на многие вопросы, изучите их перед тем, как задать свой вопрос. Также, пользуясь поиском - можно найти много необходимой информации. А еще, не упустите возможности воспользоваться нашим новым FAQ: shorturl.at/bnwAH <<< постоянно наполяемой базой ссылок на самые актуальные вопросы в чате
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Psych
    wrote on last edited by
    Так, є така категорія, і повірте, їх більшість і ви мед їм написали, прочитавши який вони зроблять глупощі. Ми то з Юлією читати вміємо і все побачили, а от ви не можете зрозуміти, що зауваження вам написали не тому, що чогось не прочитали в повідомленні, а тому, що вже знаємо, як такі повідомлення потім впливають на результати. Героям слава!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natka ната
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка,а є обмеження щодо перевезення тварин в багажному відділенні влітку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natka ната
    wrote on last edited by
    Главное не выбиться из в желании помочь
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.