Pets to Canada
-
Так, держ лікар працює в неділю, я туди дзвонила
-
А сертифікат без цих відміток випишуть?🥺 Бо планую сертифікат отримати 9 числа, а 10 їду на таможню в Києві міняти сертифікат І перетинаю кордон тільки 12
-
Привет Karina Ohol. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Не потрібна (це вони мені по телефону сказали)
-
Чому я хочу їхати туди 9го, бо боюсь що за 10 число не встигну і вет-1 отримати, і обміняти на таможні А 11го вже виїзд
-
У когось був досвід отримання вет-1 і обміну на таможні на сертифікат - все це за 1 день в Києві?
-
Вибачте за дурне питання - так в який саме термін після обробки потрібно перетнути кордон? Бо мені ніхто не може дати точну відповідь 🙈 На Волинській сказали розпливчасто - за 2-3 дні до виїзду до них звернутись. Наша ветеринар назвала 72 години, а тут в чаті вже 48 годин🤪 Я заплуталась))
-
Тобто, є 72 години щоб обміняти ф1 на сертифікат який видають на таможні? Мені казали що я повинна його обміняти на таможні ще в Києві, бо я їду на потязі і не встигну це зробити безпосередньо на кордоні. Вибачте, будь ласка, за мільйон питань. Я як сліпе кошеня тикаюсь з тими питаннями до всіх кого можна і досі не можу зібрати пазл до купи😓
-
я думаю, девушке не совсем понятно следующее: 72 часа дается на пересечение границы после получения Ф1 или после получения международного сертификата?
-
Не зліться, будь ласка🥺🙏🏻 Пишіть на будь якій зручній мові)) Я сама ненавиджу коли люди туплять, але я реально не можу скласти все це до купи. Мені дуже незручно що я вас турбую У мене вже дах їде з цими годинами.. Обробка має бути не пізніше ніж за 48 годин до перетину кордону, але по факту її потрібно зробити до того як я отримаю ф1, який буде дійсний 72 години😵💫 А ще десь між цим всім потрібно обміняти ф1 на якийсь сертифікат, але робити це на таможні в Києві…. 😭 Я 8 років працювала в авіації, постійно відкривала візи, мала справу з документами, але такого квесту як зараз щоб вивезти кицю ще ніколи не мала..
-
dpss.gov.ua/news/chek-lyst-iak-peretnuty-kordon-z-domashnim-uliublentsem
-
Мені сказали що потрібно міняти вдома, бо на кордоні просто не встигну якщо їду потягом. Це на Волинській 12 сказали коли я туди дзвонила
-
да, щас прикреплю
-
Фух🤪 Дякую!
-
и вы можете это сделать у ЛЮБОГО ветеринара, необязательно у госвета