Pets to Canada
-
Мені сказали що потрібно міняти вдома, бо на кордоні просто не встигну якщо їду потягом. Це на Волинській 12 сказали коли я туди дзвонила
-
да, щас прикреплю
-
Фух🤪 Дякую!
-
и вы можете это сделать у ЛЮБОГО ветеринара, необязательно у госвета
-
так
-
Тобто виходить що обробку можна провести вже після отримання ф1? Головне щоб відмітка в паспорті тварини стояла за 48 годин до виїзду?🙈
-
Итого выходит: за 72 часа ПОСЛЕ получения Ф1 нужно получить межд. сертификаты и пересечь границу. А за 48 часов провести обработку. Все правильно?
-
Так в тому то і справа, що я з держ лікарем спілкувалась двічі і у них дуже розпливчасті відповіді. Про обробку від паразитів вони взагалі сказали «зробіть якось самі, без лікаря». Але ні термінів в які це потрібно зробити не назвали, нічого.. Після цього я і полізла шукати відповіді в інтернет
-
Зараз мене знову закидають тапками😂 Але маю ще одне питання - як рахуються ці 72 години? Я планую отримати ф1 у неділю 9го, виїзджаю з Києва 11го, але кордон по факту перетинаю вже 12го
-
если это те, о которых я думаю - я им писала, когда занималась изучением вопроса в итоге все делала сама. Скажем так, не вся предоставленная мне информация была адекватной, как оказалось в итоге. Если у вас есть время - делайте сами, если какие-то обстоятельства - тут уже вам решать
-
та немазашо) сама тут розплутуюсь. Мені двох везти за кордон самій)
-
Здравствуйте. Я смогу по везти, в августе. Есть одна авиакомпания, которая не относит Кане корсо к плоскомордым. Найдите меня на Фейсбуке, там видно мои доставки и отзывы. Я в Телеграм редко захожу. www.facebook.com/profile.php?id=100009985508199
-
Я б теж так зробила, але боюсь не встигнути за один день і отримати ф1, і поміняти його на сертифікат. Мені сказали що великі черги в Києві
-
-
я думаю, что 72 часа отсчитываются с начала того дня,, в который получен сертификат. Т.е если вы получили его 9 го числа, в воскресенье, то отсчитывайте с начала воскресенья 72 часа. выходит, до наступления среды вы должны выехать
-
Просто я звикла що все має бути чітко - якщо написано 72 години, то воно так і є)) а не 72 години плюс-мінус доба І тому не хочу пролетіти з цим питанням 😂