Pets to Canada
-
З Києва можна спіймати квитки на потяг Київ-Відень. їхати треба безпосередньо у каси. З Відня вже є прямі потяги на Франкфурт
-
Дякую. Я зараз їду дві доби (Монреаль -Франкфурт -Київ ). Їдемо з донькою в великому автобусі, взагалі не розумію як вести собаку. Ми змучені, донька всю дорогу 🤮, в мене заклякли ноги, повний автобус .. а попереду в нас зворотній шлях з собакою. Той і міркую як скоротити шлях і щоб собаці і нам було комфортно. Можливо в чаті є люди, хто підкаже перевізника, або може поїздом добратися з Києва до Франкфурту )підкажіть маршрут 🙏
-
Не великой породы - это какой размер? У нас лабрадор - относится большим или ?
-
В Києві точно ні, цей потяг не має жодного стосунку до "Укразалізниці") Подивіться на сайті вокзалу Відня, впевнена, що можна придбати онлайн
-
А які можуть бути фішки? Тут чи здають в аренду з тваринами чи ні. Шукайте pets friendly. Наприклад я зняла дуплекс і попередила господарів що привожу собаку 🐶. В мене так в лизи і написано на момент ренту без тварин , але не проти щоб була собака не великої породи. В нас кавалер Кінг Чарльз спанієль .
-
Спасибо
-
-
Я поняла. Спасибо.
-
Привет Joana Lourenço. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Добрий день Підкажіть чи потрібна довідка на собаку для вильоту з Торонто в Варшаву?
-
Привет Ірина. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Спасибо вылет у нас 10 делать уже некогда((