Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Kozlova Natali
    wrote on last edited by
    Никто. Я хочу ее отправить в аэропорту , а следом вылететь рейсом с пересадкой.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kozlova Natali
    wrote on last edited by
    А если дочь, 14 лет?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kozlova Natali
    wrote on last edited by
    Ну вроде LOT разрешает с 12 лет без сопровождающих. Буду рассматривать такой вариант.
    1 Reply Last reply
    0
  • t821342811T Offline
    t821342811T Offline
    Yuliya fit
    wrote on last edited by
    Всім привіт. По перше дякую кожному хто відгукнувся і писав мені свій досвід перевезення улюбленців. У мене було так. Ми жили в Туреччині і кицька моя з турецьким паспортом і ми робили абсолютно все по графіку. Авжеж є чіп. Купила я квитки з Анталії до Монреалю, пересадка в Цюріх. Перший літак Sun Express, другий Swiss. Не буду писати свій досвід спілкування з обидва компаніями, пишу, що треба зробити. По перше шукаєте в гуглі санекспресс, у них є телефон вотсапп, туди і пишете. Просите їх підтвердити, що є місця на ваш літак. Вони не бронюють місце, одна відповідь: on the counter. Але нехай підтвердять, що місця є. Потім ви просто приїдете до аеропорту раніше і підете до компанії оформити квиток на кицьку і документи. Оплатили приблизно 110дол США. Далі. Як вам підтвердили місця звʼязуєтесь з Swiss і кажете, що місце підтверджене на перший літак. Мені в телефоном режимі казали місць нема (10 днів до вильоту). Я другий раз пишу їм і знову нема (5днів до вильоту), за 2 доби до вильоту звʼязуюсь з ними через фейсбук, меседжер. Кажу, що кицьку лишу їм, у мене нема можливості міняти квитки, мене просто звільнять з роботи. Будь ласка знайдіть місце. На що відповідь: окей, ми знайдемо їй місце! І так я бронюю місце і приходе підтвердження на емайл. По документам: як я казала у нас турецький паспорт на кицьку. Його достатньо. Все робилося по графіку. Вакцина від сказу робилася 11 місяців тому. Ніяких тестів, титрів чи ще чогось. Обробили її ще раз від паразитів і док відправив в тарим взяти справку на вивіз тваринки. Каже то обовʼязково! І в Анталії її дуже перевіряли. І ще я роздрукувала файл, який мені відправили Swiss коли забронювали місце. З цим і поїхали. В Анталії нас запевняли, що потрібен тест крові для Цюріха, на що я казала, що нічого такого не потрібно, і титри теж. Нас пропустили і сказали, щоб були готові до проблем. Валізи відправили до Мр, а нам дали квиток лише до Цюріха. По прильоту я перший трансфер людей побачила (не пішла на вихід, як всі! Пішла на трансфер! ) і спитала, що робити, де оплачувати наступний рейс і брати квитки, на що вони мені сказали пройти через них і іти до зони Е (пройшла, я відразу попала в трансфер зону) і пішла де пишуть виходи Е і там підійшла до трансфер деск (там їх декілька, спитаєте де трансфер на Swiss). Там я оплатила 115 дол і отримала квиток і підтвердження оплати. Це все!! Ніхто, нікого не перевіряв! Далі Монреаль. Тут вже направили в окремий вихід, подивилися паспорт кицьки і відпустили. Велком до Канади 🫶🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t284663593T Offline
    t284663593T Offline
    Yuliia Kazymirskaya
    wrote on last edited by
    Зависит от авиакомпании. Летим Люфтганзой - там животное идет, как ручная кладь, и Аир Канадой- там уже можно ручную кладь дополнительно брать. В билете вся информация написана
    1 Reply Last reply
    0
  • t362673451T Offline
    t362673451T Offline
    Krutus
    wrote on last edited by
    Рава Чи Устилуг?
    1 Reply Last reply
    0
  • t307682306T Offline
    t307682306T Offline
    Svitlana Tymofieieva
    wrote on last edited by
    Всем доброго! Спасибо за очень информативный чат. Пригло время писать нашу историю. Сегодня прилетели в Саскатун. Наш перелет Вроцлав-Варшава-Париж сутки в Париже Париж-Монреаль(6 часов пересадка еле все успели)-Калгари в Калгари 9 часов и последний маленький перелет Калгари-Саскатун. Наш йорк 7 лет 6 кг. Всю лорогу в салоне в мягкой переноске (общий вес с игрушками, тарелкой, поилкой 7.6 кг) вщвешивали везде. Размери перености не смотрели. Только в одном месте попросили показать как раскладываеться. Переноску покупали тоже по рекомендациям в чате. На всех перелетах одну сторону раскладывали. Собака перелет перенесла отлично, всю дорогу спал. Немного перекусывал и пил воду. При лббой возможности хотил в туалет. Один раз не выдержал в аэропорту (убирали). Документы был паскорт ЕС с прививкой от бешенства. Превивку делали с датой выдачи паспорта за 16 дней до перелета. (Бустер) никто не оьратил внимания на написание не правильно моего имени в соьачьем паспорте Swetlana вместо Svetlana (отлельное спасибо за подсказку, не исправлять ошибку). И в паспорте стояла обработка обычного ветврача за 20 часов до вылета и осмотор этого же врача. Все. Сертификаты мы не делали. Собака летела после 5 летнего проживания в Польше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Irink@​ Strypa. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Ирина. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Jaston Roger. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Ivanna Ivanna. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Vladymyr. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Kim J.​ Fritts. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t538850536T Offline
    t538850536T Offline
    Дмитрий
    wrote on last edited by
    Собака вагою 6.5 кг точно має летіти в салоні
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Anya. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Khrystyna Herasymchuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня В мене йорк 4 місяці , які правила ввозу в Польщу зараз і пізніше прямим рейсом в Канаду з Варшави ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t275661342T Offline
    t275661342T Offline
    Тетяна Охмак (Біліба)
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Почала читати прикріплені повідомлення, і зараз їх не бачу зверху. Підкажіть, що я маю ввімкнути чи вимкнути в налаштуваннях, щоб знову їх бачити, бо не встигла всі перечитати 🙊
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Тетяна Охмак (Біліба). Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Тетяна Охмак (Біліба). Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Khrystyna Herasymchuk
    wrote on last edited by
    А вік 4 місяці дозволений ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.