Pets to Canada
-
Вообще-то это еще не самые высокие цены админ назвал. Я смотрела страховку для кошки которая была и за 500$. Это конечно, самая лучшая, но на ваше усмотрение. Просто стерилизовать питомца 400$ Поэтому не думайте что вам тут сказки рассказывают
-
Не понятен вопрос
-
Взвешивают
-
Мы нашли номер в приложении, дозвонились за 5 минут, оформили животное за 15, возможно нам просто повезло 😅
-
Именно канадский И бесплатно было Какой номер не скажу, пол года назад это было
-
всем привет! такой вопрос, хоти юм отправить своего французского бульдога до Калгари с Виталием (инст puppy.mafia.delivery) и хотела спросить отправлял ли кто-нибудь из чата с ним и какие вообще отзывы. Спасибо :)
-
Привет Sasha. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Iryna Grypych. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Згодна. Я знаю людей в Канаді, у яких собака потрапила у лікарню, і вони залізли в борги. Собаку не спасли, на жаль, чек- 8500 доларів. Треба бути готовим, і фінансово, і морально.
-
Нарешті настав мій час писати відгук🥲 Хочу подякувати людям ,що ведуть цю групу (я чесно не розумію звідки у вас стільки сил на відповіді кожній людині) Моя мама виїзжала з України автобусом,собаці брали місце в салоні за повну вартість (сиділа без клітки ,її залишили в багажі) . З документів - паспорт з усіма вакцинами ,чіп,титри (зробили ще в січні,тому не сиділи карантин) , Ф1 та 2 сертифікати обмінені у п‘ятницю (виїзд був у понеділок) , обробка від паразитів і відповідний штамп за 48 годин до виїзду. В документах було вказана країна призначення - Канада,а моя мама була вказана в документах,як перевізник моєї собаки. На кордоні стояли недовго,але працівники дуже довго і прискіпливо перевіряли всі документи (але завдяки цій групі ми були у всьому впевнені і не переживали ). Квитки на літак від ЛОТ Варшава - Торонто брали за тиждень до вильотуу самому аеропорті ,собака летіла у багажному відділенні . За день до польоту пройшли огляд лікаря у Варшаві . Перед польотом нічого не давали типу заспокійливих чи снотворних ,хотіли щоб собака сама контролювала своє тіло і процес. Я дуже за неї переживала,так як сама вона з притулку і дуже сильно боягузлива ,але все пройшло чудово.Ми прикріпили воду до клітки,яку співробітники аеропорту підливали під час польоту , також залишали корм (але вона,звісно,нічого не їла). У клітку поклали іграшку і футболку чоловіка,щоб вона відчувала рідних запах і не так сильно переживала. У аеропорті також всі документи перевіряли ,дивились дати і перепитували чи то червень чи липень вказаний у даті останньої вакцини. В Торонто їх вже зустрічала я,собака одразу напісяла в аеропорті прям на килим ,який я потім чистила😅 це всі неприємні ситуації,які з нами стались,на щастя! Дякую групі,дякую всім,хто відповідав на деколи тупі запитання переживаючого власника😅 Після 1,5 року на відстані я знову поруч зі своєю собакою і чоловіком!🥹
-
Животное сейчас везде дорогое сердце и кошельку счастье. В Киеве - это тоже не дешево. Крайний визит к ветеринару ( частная клиника)обошелся в 4000грн и это при средней зп 12-15тыс грн. Не все и в Киеве это себе могут позволить( за другие города в Украине не знаю). Визит включал в себя - осмотр/консультация, анализы ( общий+биохими), чистка па желез- сумма на выходе 4000грн. 🤦🏻♀️Осмотр с комплексом вакцин 1600грн - был в ноябре. Капельница от 1800грн. Может конечно есть и дешевле, не мониторила по Киеву. Дорого, но ответственность, как за ребенка.
-
Велике спасибі за інформацію.
-
Доброго вечора. Скажіть будьласка може хто знає. Я зараз шукаю будь які шляхи перевезення собаки з Польші до Канади. Мені запропонувала жіночка щоб собака летіла з її чоловіком. Він скоро летітеме до Калгері. Питання: у такому випадку треба оформляти якусь довіреність на нього, бо власником собаки в паспорті указаний мій чоловік.