Pets to Canada
-
Кто говорит? У меня точно также было, в Польшу проехали без вопросов
-
Ахаххаха, после такой поездки я бы не против😂😂😂
-
А, та то я тоже забухал после поездки, сейчас только проснулся 🤣
-
Привет Анастасія (Асія) Суховій. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Доброго дня! Можливо хтось знає, як на kiwi купити квиток до Канади для йорка та кота? Дякую)))
-
Вони розмовляють тільки англійською мовою?
-
Треба в кожну авіа дзвонити
-
Привет Анастасія (Асія) Суховій. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
А чого саме на ківі?
-
Пошукайте по словам в чаті, багато разів вже питали і писали. Немає в них такої можливості. Ще будьте готові, що і чекІн онлайн не зробите, вже в аеропорту доведеться.
-
Нужно звонить в каждую авиакомпанию перед покупкой билета и там уже регистрировать )
-
Ківі і тварини речі не сумісні. В цьому чаті це всі знають
-
Ну трансантлантичні треба гарно думати чи брати Які? Оф сайти, експедіа
-
Які?😊
-
Є й інші способи
-
Я за багаж також потім ще в аеропорту сплачувала сама, вийшло дорожче ніж в них на сайті, але різницю мені ніхто не повернув.
-
А ще кидають людей на перельоти, не реєструють тварин та багаж регулярно)
-
Ну про ківі і тварин казати разом то моветон. Я кажу про звичайні перельоти
-
Ми через kiwi раніше купували квитки
-
Зазвичай так
16 Jan 2023, 06:08
114696/176150
less than a minute ago