Pets to Canada
-
Привет Olena Dorofeieva. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Добрий вечір! Питання не карається Канади ☺️Підкажіть будь ласка з питанням поїздок з собачкою у Європу. Якщо мені треба раз в 2 міс їздити на тиждень-два і обратно в Україну, то мені кожен раз треба вет лікаря проходити і форму ф1 отримувати по новій, вірно?
-
потому что есть породы собак,которых не берут в багаж..это в основном брацефалы
-
Дякую за відповідь. Титри в нас є, тільки ось відбули 3 міс карантину і виїхали до Хорватії і обратно. Поцікавлюсь,можливо і можна євро паспорт з нашими титрами
-
Можливо вам простіше отримати євро паспорт на тварину і зробити титри на сказ. Тоді я так розумію для повернення в Європу вам потрібно буде лише надати огляд вета, паспорт та титры (бо ви будете виїзджати з червоної зони по сказу). Це як варіант, можливо я помиляюсь
-
Спасибо за ответ! Так и сделаем!
-
Дякую
-
Metis начебто
-
Domestic це вид. Breed порода. В моєї кішки так написано metis . Хоча це взагалі нікого ніде не парить якої вона породи)
-
Привет Vlad N.. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.