Pets to Canada
-
Привет I_Rina. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Извините, но это смахивает на то что они от вас что-то хотят. А если вам не нужно пересекать границу, может вы такой сознательный владелец и берете ф1 для передвижения по Украине? Тогда они вам тоже её на руки не отдадут?
-
Привет Inna S. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Я зайнялась питанням і прочитала вказану тут статтю закону України. Мова йде виключно про міжнародний сертифікат. Ф1 це не міжнародний сертифікат, а документ, на основі якого він видається. Тому, мені здається, трактування тут невірне: ф1 робиться для отримання міжнародного сертифіката і має діяти в межах України в не зобовʼязує нікого нікуди виїжджати.
-
-
Весь пункт про міжнародні сертифікати. Читайте уважно. Це я вам говорю, як людина, що часто має справу з митницею. При чому в різних країнах. P.S перевірено при виїзді з твариною за кордон 2 дні тому.
-
Добрий день, як знайти брокера в Едмонтоні для перевозки собаки через Карго? Собака летить через празьку агенцію, але вони питають дати контакти брокера тут, як його знайти? Ті кому я намагалась дзвонити, взагалі не в курсі, що від них хочуть. Може я не тим дзвонила? Допоможіть, якщо знаєте
-
Я сама до кінця не розумію яка їх функція..
-
Критика і робота над помилками - це нормально, і я Вам нічого поганого не написала, просто звернула увагу, бо мала багато нервів через неправильно трактовані закони, які мені в держспоживслужбі були детально розʼяснені. А якщо для Вас нормально в такій манері реагувати на уточнення, коли люди просто хотіли б допомогти, то удачі Вам.
-
Ну я так само набирала, дзвонила на дві адреси, пояснювала ситуацію як могла, що маємо перевезти собаку, наша агенція питає контакти брокера, чи можемо ми дати їх контакти, але вони не розуміють що від них вимагається, яка їх функція.
-
Привет Oksana Tkachenko. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.