Pets to Canada
-
Напишіть будь ласка за яким номер Ви телефонували?
-
Ребята, кто уже в Канаде... подскажите пожалуйста, если собака постоянно принимает препарат, то как быть, везти рецепт что б предъявить ветеринару и он выпишет или можно свободно покупать, это насколько я понимаю гормональный препарат.
-
Turkish airlines
-
Не підскажите як називається та одна авіа компанія що перевозить без брокера?
-
Привет Свєта. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
А не підкажете, як ситуація з препаратами для обробки? Типу симпаріки і тд, також не купиш? Дякую 🤝
-
Дякую, бо це життєво необхідність ...а не підкажете скільки коштує загальний аналіз крові?) Вибачайте що не по темі..
-
Я везла Bravecto, в магазинах взагалі нічого немає, крім корму та якихось гігієнічних засобів. Взагалі мене українські ліки вже двічі рятували, бо інакше навіть не знаю, що б ми робили. Кажу, ветеринари тут🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ У собаки була страшна діарея два дні, місцевий вет сказав, треба здати аналізи, на які чекати Бог зна скільки, а весь цей час тримати на дієті і давати водичку🤯 На третій день собака вже навіть виходити на вулицю не хотіла. Врятували наші ліки. В другий раз було запалення вуха - та ж історія. Аби не краплі з України, не уявляю, що б було. Ми тут між собою ділимось ліками, бо нереально дорого ходити до вета, а в аптеках нічого немає. Звичайно страховка на собаку не покриває майже нічого, а більш-менш нормальна коштує 100-150 на місяць, тому ми не брали її, як і більшість наших друзів. P.S. Вибачте, що багато слів, але мені чомусь ніхто не казав, яка тут ситуація в цьому плані. В Європі все ж багато чого було у доступі, в Україні тим паче, а тут просто біда🫣
-
Дякую дуже за відповіді! Ну теж таке, на все життя з собою не привезеш( то я тоді аптечку більш серйозно буду готувать🫡
-
Приєднуюсь! Дуже дякую!)
-
Зрозуміло... дякую!)) Сьогодні тільки здавали аналіз такий для перевірки, 180 грн) Потрібно звикати)
-
Цей чат найкорисніше що зі мною траплялось в телеграмі 😄 я вже давно читаю, та не було поводу писать шось, дякую всім хто надає тут цю неймовірну кількість корисної інфи ❤️
-
Привет Олена Сметаняк. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Изучите поиск, закрепленные сообщения и FAQ перед тем, как задать свой вопрос - в чате уже добавлено много полезной информации. Чтобы начать писать в чате - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.