Pets to Canada
-
Бо я вже й маршрут склала і дату поїздки, та боюсь, що витрачу кошти, а Турція поверне нас без титрів назад в Молдову
-
А є офіційний документ, що можна без титрів транзитом переїхати через Турцію?
-
Можу поділитися досвідом перевезення тварин до будь-якої країни
-
Я вчера как раз читала сайт Эйр Канада, там написано, что нельзя животное с несовершеннолетним, если он без сопровождения, то есть если ребенок без взрослого летит.
-
Читала на днях, жіночка їхала з України через Польщу. В Польщі посадка в літак до Канади, квитки на руках. Карантину не було, і от вона написала, що пропускати на кордоні не хотіли, але вона все ж таке доказувала що їде через польшу транзитом, предʼявила квитки на літак до Канади , предʼявила вимоги Канади, що титри не потрібні і якщо транзитом то можна тваринку провести. Довго її перевіряли і виносили мозок, але все ж таки пропустили. Так що якщо безвихідна ситуація, то я думаю спробувати можна, а так як повезе
-
Доброго дня, Перевозитиму до себе у Канаду із Польщі двох собак через Карго за допомогою рекомендованої компанії-перевізника. У розмові із перевізником дізнався, що пет паспорт (у моєму випадку європейський) необхідно прикріпити на переноски із тваринами перед відправкою. Віддавати паспорти на тварин, взагалі, безпечно? Страшнувато втратити ключові документи на улюбленців, якщо раптом щось станеться при транспортуванні. Чи можна спробувати замість паспортів прикріпити інші документи (які?) ?
-
Та ніби свіжі дані, попросила знайомого, котрий по роботі часто перетинає кордон Україна-Польша уточнити цю інформацію у польських прикордонників, чекаю відповідь
-
Доброї нлчі/ ранку. Мы летіли з 3 тваринами в салоні. Із пасажирів було 2 дорослих та дитина 9 років. На неї закріпили одну тварину без проблем. Летіли ейр Канадою. Про фактичні історії що не закріпмлм за дитиною тварину - не чула. Чула лише припущення, як і вказано у 80%, що " скоріш за все не пустять ". Хоча на сайті ейр Канади також написано, що пасажир має бути повнолітнім.
-
Всем привет! Хочу поделиться опытом перевозки Стаффа в Канаду (знаю что эта тема здесь так же актуальна). Мы выбрали КЛМ, там можно сначала получить разрешение для собаки и потом покупать билеты. Иногда у них менеджеры путают эту породу с брахицефалами, но главное им объяснить обратное, а ещё лучше пусть ветеринар напишет в паспорте что у собаки нет проблем с дыханием. Клетка у них самая обычная стандартная, мы брали XL так как наш пес весит 33 кг 🫣 В аэропорту собаку особо никто не смотрел, только провели доки и саму клетку, летели мы с Амстердама в Монреаль, в Монреале так же никто вообще не смотрел его, только спросили от куда он и будет ли здесь жить. Так что если кто-то боится везти Стафа или думает что это нереально, то вот вам хороший пример)
-
Нет, просто вам попался добрый офицер.
-
Тоді це, мабуть, фішка американського континенту 🤷🏻♀
-
Я не знаю за все страны, но в Европе такого нет. Да и домой когда возвращаешься тоже платить ничего не нужно.