Pets to Canada
-
Ну тут и сказать нечего...сходите у чат пол названием увожу кроликов...оеи как раз по теме РФ и питомцев
-
Не доверяйте это турагентам, он как правило не знают этого. Я бывший оператор коллцентра авиакомпаниии, в закрепе написала инструкцию и видео. Я вас увенвы сможете справиться сами, задавайте вопросы если какие-то детали непонятные. Никто ща советы деньги не берет
-
Мы, админы, бываем иногда нервные или с упадком сил... Просто не ожидаем, что после огромных объемов инфы разобранной по кусочкам надо будет гуглить что-то простое. Прошу простить нас и за прошлое и за будущее. Бываем резки, но чаще справедливы.
-
Відверто скажу за себе, мені соромно за свої питання на початку, як приєдналася до цього каналу( Але я вдячна Юлі і її міцним нервовим клітинам, вона все розповіла, з чого почати вивчати моє питання. Також вдячна другому адміну, не знаю імені, за сарказм і порцію холодного душу на мою голову. Це допомогло набратися хоробрості і сміливості. Так, своє питання я не вирішила, але багато важливого вже розкладено по полицях в голові. Вдячна
-
Доброго дня. Чи є такі в кого чихуахуашки тут? Не можемо підібрати годування, все що не пробували підходе 2-3 тижні а потім ні🥹 спробували педі грі, рояд канін, трошки локальних… можливо є досвід вдалого підбору для них годування із канадських брендів? Поділіться будь ласаа🙏
-
Дуже дякую🫶🙏так в нас довгий час підходив і в Україні і в Німеччині Педі грі (він практично найдешевший і він краще споиймався ніж РоЯл та Бріт), але тут щось не дуже. Дякую по складу так будемо аналізувати🙏🙏
-
Згодна про педі грі, він точно не найкращий за складом🤦♀️ сьогодні вдалося знайти роял саме для чихів , то ж сподіваємося що він підійде. В Україні він нам не зайшов, але тут спробуємо ще раз🙏🙏
-
Треба по складу щоб схожий був з попереднім. Педігрі, до речі, поганий корм. Роял і то краще
-
Добрий вечір. В закріплених не знайшла відповідь на своє запитання. Скажіть, будь ласка, якщо у кішки був звичайний паспорт, куди записувалися всі вакцинації. В серпні зробили ще міжнародного зразку, але робити вакцинацію проти сказу, щоб вклеїти її у міжнародний паспорт, ще зарано ( робили 1 березня 2023 ). Що робити в такій ситуації? Я так розумію, що не можна перенести всі вклейки в новий паспорт, бо дата видачі паспорта буде пізніша, ніж сама вакцинація 😥 Вибачте за дурні питання. Я просто вперше лечу з нею закордон