Pets to Canada
-
Добрий вечір. В закріплених не знайшла відповідь на своє запитання. Скажіть, будь ласка, якщо у кішки був звичайний паспорт, куди записувалися всі вакцинації. В серпні зробили ще міжнародного зразку, але робити вакцинацію проти сказу, щоб вклеїти її у міжнародний паспорт, ще зарано ( робили 1 березня 2023 ). Що робити в такій ситуації? Я так розумію, що не можна перенести всі вклейки в новий паспорт, бо дата видачі паспорта буде пізніша, ніж сама вакцинація 😥 Вибачте за дурні питання. Я просто вперше лечу з нею закордон
-
т.е. если чип мной не будет нигде зарегистрирован животное не смогут сопоставить?
-
здравствуйте вроде в закрепах нет, уже почти наизусть их выучила, поэтому рискну спросить) чип на границе пропикивают и проверяют его в какой-то базе? есть разница где регистрировать? энимал айди или что-то ещё
-
Все будет хорошо ) обработка 48 часов до начала поездки) то есть, когда вы закроете дверь квартиры А поездка иногда может длиться и 5 дней
-
Добрий вечір. Маю питання,дуже переживаємо,тому хочу запитатись. Ми робимо огляд та обробку песика 8 вересня о 15:00 , 9-го вересня вилітаємо в Париж,а 10 вересня в 14:30 вилітаємо з Парижа в Калгарі і виходить це рівно 48 годин між оглядом та вильотом. Чи не буде проблем? Дякую дуже наперед !
-
Дякую вам! Гроші знайшли 🙏 наразі шукаємо яка клініка нас візьме ( бо зараз в Броссард є місце на мрт тільки на вівторок, в інші зараз телефонуємо 🙏 В мене питання по страховій - коли їм потрібно дзвонити? Бо ми в клініці заповнювали документи а далі їм давити чи чекати від них дзвінка?
-
Так, смотрите, я поговорила с коллегой из Монреаля. Она рекомендует обратиться за помощью в Canadian Animal Task Force. Они тоже попросят от вас assesment, его должен подготовить ветеринар. Вы должны им написать через форму на сайте и изложить просьбу (украинские беженцы, срочно нужна операция, assesment от страховой тоже пригодится). Эта организация, по отзывам, часто помогает в сложных случаях.
-
Хто з Монреалю - яка клініка краща для операції? В нас є три варіанти Броссард, Лаваль та Лашин ( чекаємо де зараз швидше зроблять апоінтмент на мрт )
-
Спасибо за доверие и терпение 🥰ой... с авиалиниями можно инфаркт заработать 🤣
-
Edmonton