Pets to Canada
-
Так, тоді цілком можливо
-
З Молдови в Румунію не планую( але зрозуміла що ви хотіли цим сказати) думала посадять в літак, а Варшава буде транзитом.
-
Повинні, але вас з Молдови не випустять в Румунію скоріш за все
-
Забыла еще спросить, лицензию оплатила,чек на почте, а вот что делать с этой формой? заполнить и куда с ней?
-
А про сертифікати так і є, без карантину не дадуть? Якщо вкажу Молдову, то можна буде обміняти?
-
Точно ні, вони висадять вас
-
Знати б як поведуть себе на кордоні, то можна і через Польщу пробувати) але ж якщо правильно зрозуміла, то без карантину не обміняють довідку ф1 на сертифікат. А їхати з одним лише тестом і вакциною, то це мабуть занадто.
-
Доброї ночі, все ніби перечитала по декілька разів, але хочу уточнити про варіанти перетину кордону без витриманого карантину. Варіант Молдова або Румунія з пересадкою у Варшаві (розглядаю лот) проходить. Чи у Варшаві можуть перевіряти всі необхідні документи?
-
Тут пломбування каналів близько 1.5к коштують, тому якось так. 100%. Дешевше і якісніше
-
Значить я правильно зараз роблю, що всю сімейку по стоматологам погнала - вініри, імпланти, пломби )))))
-
Це лікування, не імплантація Скоріш за все там буде якийсь штучний зуб, типу коронки, але це не імланти
-
Що Ви робили зубам зп 7,5 к баксів чі це імпланти?
-
Да да я, у меня песель, так что да
-
О мой бог, ты тоже тут😁
-
Согласен, гугл в помощь и в ближайший приют за инфой
-
До того ж, в мене в місті, наприклад, заборонен самовигул тварин В плані кицю випустити на травичку Це заборонено
-
Ви робите гарну справу. Але на багато більше інформації Ви отримаєте приїхавши у притулок і спитавши у працівників. Як чому де і при яких обставинах тварини потрапляють до них. Чат буде більш вільний для пошуку інформації яка стосується чата. Ви отримаєте потрібну інформацію на багато швидше і від осіб близьких до теми
-
Дякую!! Квартиру нашли. Там все порешали.
-
Ага
-
Їх нема
16 Jan 2023, 06:08
119879/175593
32 minutes ago