Pets to Canada
-
Привет Алина. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Ок, можна і не пісать
-
Салон
-
Ого, а це виходить не рахується як покупка через посередника? Все інше стандартно-дзвонили дізнавались чи є місця для тваринок і тільки потім купляли білети?
-
Квитки купували самі ще в Україні через білет-приватбанк там дійсно залежить від днів, поюс ми заказували автореєстрацію, дуже крута функція за 300грн на всю родину, в аеропорту тільки здали багаж і получили швиденько квитки!
-
Дякую, як раз це мене і бентежить! Бо сьогодні, а гос.ветеринарці мені сказали що в мене 72 години на вʼїзд до кінцевого пункту з моменту отримання сертифіката. От чому я і розгубилась. Ви мені дуже допомогли, дякую 🙏🏻
-
Так, розумію. Я просто ніколи в житті не купляла білети на літак, тому може питання трохи безглузде) не виключаю що різниці може і не буде звідки летіти
-
72 години не між точками Запоріжжя-Канада, а між Запоріжжя-ЄС. Робіть все в себе, у Львові може бути черга і ще більше часу займе.
-
Фінансову) щодо перевезення хвостів то думаю різниці не буде звідки летіти
-
Підкажіть, будь ласка. Якщо говорити про вестджет, то з якого міста вигідніше летіти в Калгарі? Я подивилась на їх сайті, і там можна перевіряти тільки вручну перебираючи кожне місто. Може є така інформація як вигідніше летіти, або хтось вже в курсі на власному досвіді? Я десь в групі на фейсбуці бачила що вигідно летіти з Парижу
-
Спасибо 🙏
-
Переживаем , это первый наш полет будет и нашей собаке 13 лет
-
С Парижа кто-то летал ?)
-
Ссылка на закреп про вывоз животного в Канаду из Украины: t.me/petstocanada/158395
-
Дякую, все зрозуміло, тоді чекаєм поки карантин скінчиться, а сертифікат будемо отримувати у Львові, бо ми з Запоріжжя і просто не встигнемо заїхати в Канаду якщо вдома зробимо((
-
Интересные новости, вдруг полезно. У люфтганзы на борт в салон в экономе есть только 2 места для животных
-
t.me/petstocanada/138754
-
Дякую🙏🏻
-
А для вʼїзду в Канаду з котом потрібен ветпаспорт, щеплення та сертифікат?
-
Румунія вже всьо Канаді титри не потрібні
16 Jan 2023, 06:08
121378/176734
3 minutes ago