Доброго дня усім. Коротенько розповім про те як сьогодні пройшла покупка квитків. Може підкажете що ще перевірити, чи підготовити.
Летимо ЛОТ-Ейр Канада, Варшава - Торонто - Вінніпег. Нас троє + котєйка.
Порядок дій був таким:
- подзвонив у ЛОТ, поспілкувався українською, запитав за вільні місця для тварин на конкретний рейс.
- заліз на сайт, дійшов до стадії коли отримав номер попереднього бронювання
- знову дзвоню в ЛОТ, кажу номер и прошу забронювати тварину, попередньо запитую чи можемо ми одразу забронювати й на другий переліт другою авіакомпанією. Оператор сказала - це залежить від рейсу і хто другий перевізник. Подивилася, каже що Ейр Канада їх партнер і їй система дає дозвіл на бронювання на другий рейс.
- оператор ще раз перепитала дані і сказала, що перемикає на відділ продажу.
- там підняв трубку російськомовний і перепитавши всю інформацію, запитав до кого з пасажирів прив'язувати котєйку, запитав тільки вагу (я назвав ще й породу), попередив про розміри переноски. Сказав скільки коштують квитки, скільки окремо буде коштувати перевезення тварини, попередив про документи, сказав що вносить зміни в броню і відправив мені на пошту листа із посиланням для оплати змінених даних.
- Лист прийшов, я оплатив (тільки з валютної карти, з гривневої привата транзакція більше 100 тисяч не пройде)
- після чого оператор сказав зачекати хвилинку, він подивиться, але тут зв'язок розірвався.
- передзвонюю знов у ЛОТ, кажу на чому зупинилися, мене знов перекидають у відділ продажу, але вже на англомовного оператора. Я попросив зв'язати мене з кимось хто розмовляє українською або російською, вона сказала - зараз і зв'язок знов розірвався :)
- дзвонимо знову. Новий оператор, наново коротенько розповідаємо. Мене запитали прізвище та номер попередньої броні, сказали що все бачать, транзакція пройшла. І десь хвилин за 5 на пошту прийшли квитки.
У квитку дружини, вона хозяйка тварини, на обидва перельоти стоїть позначка - Special Service Request PETC - PET IN CABIN REQUEST - CONFIRMED
Ще треба щось перевірити?
Отака історія. Дякую чату за інформацію та @ZebraPet особисто, за допомогу та підтримку :)