Pets to Canada
-
Підкажіть ще будь ласка, моя собака 6 кг, але зріст тільки в холці 34 см, виходить що з собою в літак ніяк? Тільки в багажне відділення? А якщо це буде грудень, холод, тоді як?
-
Знайома їхала в Італію місяць тому, саме автобусом, просто платила за місце поруч
-
Автобуси не беруть собак( Розглядайте потяги.
-
Я як варіант для себе обрала Париж- Калгарі, без пересадки, планую летіти в грудні. До Парижу Автобусом з України, але ще незнаю як на рахунок собаки в автобусі, не цікавилась
-
Добрый день/ вечер У меня такой вопрос 🙏 Я живу в Объединенных Арабских Эмиратов и у меня есть две собаки и я хочу их забрать собой в Канаду есть ли здесь кто-то кто знают сколько это может стоить и какие документы для них надо с ОАЭ В КАНАДУ? Заранее спасибо
-
Ребятки, хтось страхував своє волохате чудо в Канаді? Не порадите страхову? Дякую.
-
Питань не було в аеропорту?
-
У меня такой же летел в салоне
-
ми їхали спокійно, я просто попередив про собаку, їхала поряд зі мною на окремому місці
-
Заміряла повну висоту майже 50 см, в холці 34 см. Тобто висота переноски має бути 50 см. Як ви думаєте в салон пропусятять? Вага 6 кг
-
Было...говорят у него стресс, выпустите погулять...но вылет был из Амстердама
-
Всем привет) Надеюсь у всех все хорошо 👌 Попалось в фейсбуке, несколько раз помню искали люди таких специалистов.
-
Здравствуйте, можно ли покупать такие билеты : Air Canada (operated by Turkish airlines)? И если да то кому звонить чтобы уточнять место для собаки Туркишам или Эир Канада?
-
Доброго вечора , впевнена тут буде перше таке повідомлення, але надіюсь найду відповідь ) на яких ресурсах ви дивитесь голос країни і інші передачі типу такого? Так як більшість сайтів блокує перегляд для Канади(
-
Туркишам