Pets to Canada
-
Hi guys Does anyone know how much the cost of Air Canada or other airlines to cargo 2 dogs from dubai to Canada
-
та це просто найбільша що є на петхаузі) тикнула перше що в пошуку вибило і зробила скрін щоб показати яку сітку маю на увазі. щодо двох хвостів в одній переносці - памʼятаю( буду дізнаватись звісно все спочатку а там вже приймати рішення. сподіваюсь зможу потім поділітись тут вдалим досвідом)
-
інфу де пишуть що можна двох тваринок? www.westjet.com/en-ca/pets A maximum of two (2) animals, of the same species and comparable in size up to 14 kg (31 lbs.) each, that are compatible, may be shipped in one kennel. Maximum total weight restrictions (animal[s] plus kennel weight) apply. Animals over 14 kg (31 lbs.) each must be shipped individually.1 ось де дивлюсь переноску, але я не впевнена поки що вона підійде за розміром, треба котів виміряти. просто поки приглядаюсь pethouse.ua/ua/shop/koshkam/perenoski-i-sumki/stefanplast/stefanplast-gulliver-4-iata-perenoska-dlya-aviaputeshestvii/
-
Здравствуйте, подскажите в Канаду можно привезти геккона (ящерица) в самолете, авиакомпания LOT, может провозил кто-то?
-
Зрозумів, дякую
-
shinshilka.ua/ua/g4242320-perenoski-dlya-zhivotnyh Отут ще подивіться, в цьому магазині, може щось підійде. Класний магазин з адекватними цінами, я з ними вже декілька років.