Pets to Canada
-
Для поиска напишу, что #летитпитбуль Из закрепов убираю
-
Это ради перемещения поближе в закрепах
-
Размер переноски для полета. Для багажа на фото есть формула с сайта IATA. Для салона всегда указаны маленькие размеры, потому что они обязаны указать размер самого места под сидением. Операторы назовут вам именно их, т.к. работают под запись. Именно поэтому вас и обязывают взять МЯГКУЮ переноску, чтобы можно было запихнуть под сидение. Если вы на чекину принесёте маленькую переноску, то вас заставят поменять на более просторную. Посмотрите на англоязычном ютюбе сотню роликов... До 30 см абсолютно нормально будет. ВАЖНО! переноска должна минимум с трех сторон быть с сеткой, для хорошей вентиляции. И ничего страшного если переноска больше. Обратите внимание на раскладные модели, я именно с такой летела в WestJet. Вес моей переноски тотал вместе с ковриком 1,325 кг
-
😊дякую
-
Оставим?
-
Золотой вы человек!
-
Бо ще буду првертатися за другою своєю собачкою Рімою, стосовно неї ще триває карантин
-
Ещё предложение...может такие если ещё не в факах тоже подубрать
-
Ооо у нас два таких или я чёт недопоняла?
-
Ще мене очікує дорога потягом Суми-Львів, маршруткою Львів-Амстердам, ну і літаком. Як долечу, обов'язково напишу
-
Я ещё немного "пропылесошу"))
-
Ні, 14 жовтня рейс
-
Так а вы уже в самолёте?)
-
Этот потерялся в нарнии...просто предлагаю дропнуть, мне пишут часто с вопросом мол че такое, но я уже отвечаю готовым предложением
-
Всім привіт, я ще не долетіла до Канади , але радію тому, що в мене вийшло купити квиток Амстердам Торонто саме з погодженням авіакомаанії айр Трансат моєї Бетті як емоційна підтримка, тобто вона буде зі мною в салоні. Чого це мені стоїло..... По перше, дякую Вам за інформацію, бо не мала уяви як я можу з нею летіти, вага 11 кг французька бульдодка, Юля мені розповіла, шо я можу зробити. Бланки авіакомпанії шодо інфо по Бетті у ветлікарні заповнили без проблем , а ось, що стосується психотерапевта/психіатра, це було щось.., Суми-хоча і обласний центр, але місто невелике, ніхто не погоджувався заповнити бланк, скільки я лікарів обійшла, і шукала через знайомих, ніхто, бо ніколи з цим не мали справи. В мене реально здавали нерви, і один лікар чудом погодився, бо бачив, що я вже дійсно потребую допомоги😊. Тільки зібралась замовляти квиток у кінці червня, Польща з 1 липня ввела карантин, ось чекала його закінчення. Летимо 14 жовтня разом з Бетті , залишилось ще пройти кордон з Польщею .
-
И вот этот...надо ли ещё или тоже к факам?
-
Я вот думаю надо ли сохранять этот закреп...может просто дополнительно добавить пару предложений в другой по теме сбора доков?
-
Да, достаточно