Pets to Canada
-
Я тоже уже 6 месяцев не страхую, ничего нового pet secure называются, я просто услышала от знакомой, что они явно работают и без проблем все покрывают
-
Посоветуйте и нам...я до сих пор не страховала пса
-
Местные старожилы в Калгарт мне сказали, что это всё фигня, надо просто иметт много кредиток и если что с них оплатить ситуацию, ну и когда платишь сам, то сразу понимаешь надо ли то или это
-
Молодцы, хвалю, что не побоялись трудностей, а осмелев даже пошли на небольшой риск, а значит уже накопили критическую массу. Пусть Монреаль вас радует)))
-
@ZebraPet спасибо ☺️
-
Да, но много всего тут работает онлайн, поэтому возможно будете носить в джимейле
-
Ага, особенно учитывая что немного другой формат бумаги...я пока пыталась наши бумажки в новые файлики засунуть начала сомневаться в своей адекватности
-
Спасибо, что поделились
-
Ну мне тогда смысл страховой сильно теряется, если рассчитывать на ноль раз, то проще иметь запас денег на всякий случай, а не ежемесячную подписку 😁 ну это как кому уже удобно
-
Сложно понять, насколько часто она будет использоваться.
-
спасибо
-
Мейнкун, 2 года
-
В начале не хотели вообще страховку покупать, поскольку казалось вовсе невыгодной историей, но посоветовали неплохую страховую компанию, вероятно начну юзать их сервис.
-
Ребят, кто уже в Канаде, поделитесь плиз чеками за ветеринарию? Выбираю страховку и думаю хватит ли покрытыя в 2500 канадских за случай в год, или лучше взять 5к. Мы пока делали только вакцину тут и экзамен за 160 долларов, но это вообще далеко от страхового случая =) Локация - Ванкувер ерия.
-
Доброго дня всім учасникам та адміністраторам групи!👋🏻 Хотіла подякувати кожному, хто відгукувався на мої запитання, ділився своїми знаннями та історіями.❤️ В мене були сумніви щодо того чи пропустять мене з кішкою в Польщу тому що прививка від сказу була зроблена і вклеєна у внутрішній ветпаспорт приватним ветлікарем, чіпували через пів року після прививки, номер чіпу внесли уже в новий міжнародний паспорт і продублювали в старий внутрішній паспорт. Далі зробили забір крові на антитіла. Прийшли хороші результати. Карантин в 90 днів минув, можна їхати Але потім я дізналась що прививка має робитись або в один день з чіпуванням або після чіпування (тобто аналіз на антитіла могли визнати недійсними) В мене було 2 варіанти: 1) прививати кішку заново (терміни вже підходили) і заново брати забір крові і чекати 90 днів щоб все було чітко згідно інструкції; 2) ризикувати і перетинати кордон з тим що є, розуміючи що можу повернутись назад. Ми обрали 2 варіант: 1. 31.07 зробили прививку від сказу 2. 8.09 обробка і огляд у ветлікаря + Ф1 3. 12.09 обмін Ф1 на міжнародні сертифікати 4. 12.09 потяг Запоріжжя-Перемишль В Польщі дуже прискіпливо офіцер передивився всі документи на кішку, просканував чіп, вираховував усі дати (що коли було зроблено) показав документи іншому офіцеру, вони про щось порадились і нарешті офіцер віддав мені документи на кішку і сказав що все добре. Загалом хвилин 10 він вивчав документи Але все ж таки, все закінчилось добре В Польщі ми перебували з 13.09 до 18.09, на огляд до лікаря ще раз не ходили. Для перельоту обрала авіакомпанію Lufthansa з однією пересадкою в Франкфурті. Для нас було зручно, що переліт був однією авіакомпанією, багаж реєструвати знову не треба було, кінцева точка в нас була м.Монреаль Білет на кішку нам обійшовся в 120$. Документи на кота дивились лише в аеропорті Кракова при оплаті білета, переноску не заміряли, за вагу я взагалі не переживала (в нас разом з переноскою, кормом і водичкою на перший час кішка важила 3.9 кг). На самого кота взагалі не дивились У Франкфурті при проходженні паспорт контролю я запитую чи потрібно йому показати документи на тварину, він взагалі спочатку не зрозумів що за pet documents я йому пропоную, а коли я підняла вище переноску з котом він сказав що не треба йому документи🤷🏻♀️ В Монреалі в аеропорті також документи подивились тільки коли ми декларували кошти, до цього взагалі нікого кішка не цікавила.
-
@petstocanada то есть нет паспортов мне придется всю информации про прививки и прочее возить с собой ?))😂🐶
-
Запрашивайте это у страховой, но это будет стоить и нервов и денег, паспортов в Канаде нет, им нравится носить кучу бумаг