Pets to Canada
-
Ну ок
-
Но не календарных...я вспомнила, кто-то мне обьяснял, что месяц условно приравнивается к 30 дням...но я ни разу не слышала чтобы кто-то развернули на 89-м дне. Закреп поправила
-
І ще, можливо хтось може розповісти з досвіду: які переноски пропускає люфтханса в салон літака? Я не можу знайти жодноі висотою 23 см, як зазначено у вимогах.
-
Ці сертифікати на кордоні лише дивляться, не забирають? Іду вперше з кицьою, хвилююся, щоб не наробити помилок.
-
Добрий вечір. Я іду з України в Польщу, а звідти лечу в Канаду. В держветклініці маю отримати Ф1, яку обмінюю на сертифікат білий (для укркордону) та зелений (для візду в ЄС, Польщу), а який сертифікат я маю предявляти при реєстраціі киці на рейс до Торонто? Чи там достатньо міжнародного паспорта?
-
Ну ладно, я без сил чтобы перепроверять... сейчас напишу три месяца
-
На такой пересадке отдадут собаку, если не договорено об обратном
-
Извините если что-то упустила...а что уже три месяца требуют? Вроде бы де везде 90 дней пишут
-
Реплая нет...пока не понимаю вопроса
-
Короче я снова пропустила 574 сообщения, простите снова, я честное слово почти закончила стоматолога
-
Дякую)
-
Добрий день, які хороші авіалінї літають з Француфрта до Едмонтона, знаю про AirCanada, може хтось це якую під каже
-
Всем огромное спасибо!