Pets to Canada
-
У мене також нічого нема про тварину в люфтганзі Це ок, лише на пошті підтвердження. В аеропорту оплата
-
підкажіть, будь ласка, це нормально що в поштовому письмі є «Transporting animals: confirmed» від lufthasa, але немає від Air Canada? а на сайті навпаки - є тільки від Air Canada (вже оплачено і є в документі від них). Єдине що, сказали оплачувати на місці за lufthansa. Чи повинна бути інформація саме на сайті, чи вистачить того що було відправлено на пошту?
-
Люфти топ, я подзвонила в укр центр, мені без питань все зробили Клм не знаю, не стикалась
-
Клм не зробив мені резервацію на собаку, я тільки витратила час і гроші . Вирішила летіти люфтхансою, але що одна що друга авіакомпанія 💩. Кінець історії : я полетіла а потім перевозила собаку карго . Якщо ваша порода є у списку з коротким носом то вас не зареєструють на рейс(точніше собаку, вас зареееструють)
-
Так Але в салон двох вона взяти не зможе Побачила що вас двоє***
-
Доброго всім дня. Разом з дружиною котом і собачкою летім через Польщу в Канаду. Тварини записані на дружину. Питання ? Можно ей одной перевезти двох тварин. Дякую
-
Air Canada прислали тоже длинное письмо , что место оплачено собаки .
-
Крутезна! )
-
Мы и дату поменяли из за того , что не было места в салоне люфтханза.
-
Да , confirmed pet у меня в билетах
-
Вы уточнили, есть ли место у них на борту на вашу дату? В люфтганзе места всего 2
-
У нас мелкая собака , 4 кг
-
8 кг с переноской на борт и все будет ок. Но мне кажется переноска будет маленькая для вас Сори, перепутала с другой породой🫤🤌
-
У нас люфтханза и эир Канада. Собака в салоне При покупке породу указывали
-
В салоне у нас
-
Всем привет, кто летал с ши тсу (air Canada ) берет на борт брахицефалов ?
-
Оплатите себе эир бнб и живите спокойно... это просто копейки в общей массе расходов
-
Удачі Вам). Можливо, буде Вам в нагоді порада, придбати мʼяку переноску. Вона не привертає так сильно увагу до себе, як пластикова. Потім наш шлях був до Варшави на потягу з безліччю пересадок. Котика ніхто ніде більше «не бачив» і питань не задавав. Але ми її привчали до переноски і прогулянок, тому вела себе тихо.
-
Спасибо большое!
-
На месте
16 Jan 2023, 06:08
123401/175515
19 minutes ago