Pets to Canada
-
Ось так на сайті: If the crate exceeds the specified dimensions for the cabin 8 kg, it will be transported in the aircraft hold. If your pet weighs more than 8 kg with its cage and the cage dimensions exceed 75 cm in height, 75 cm in width and 125 cm in length, your pet will be transported in the aircraft hold. Написано, лише якщо перевищує для польоту в кабіні, а не в холді. Ок, беру більше 75*75*125 см значить, але не набагато. Точно має підійти. Skudo cat travel з відсіком для наповнювача підійде?
-
Такая клетка сама по себе весит 10кг, это скудо7
-
Я видела что с 1 ноября, но вроде бы нет. Не могу понять.
-
Охо-хо, читаю чат, такое впечатление, что скоро группу переименуют в "Pets from Canada"... 😔
-
В направлении Канады одно место, а в обратном два.
-
Это не так работает... они нам не сообщают в группу. Там могут некоторые борта не подходить под зимнюю перевозку. Вам надо позвонить к ним
-
Мені потрібно не в салон, а а багаж. Сама не розумію, тому що на світі авіакомпанії немає чіткої інформації. Ну чого , блін, не написати їм конкретно який розмір треба. А не якщо клітка більше такого-то розміру то в багаж. Ну ок, а який розмір для кота їм підходить, навіть максимально немає. І думай, називається, як зробити, щоб не завернули. Ок, а ще таке питання в Канаді вакцину від сказу ставлять кожний рік? Бо я бачу у декого вакцини в Європі і 2 роки дійсні, то тоді як, щоб не втратити титри.
-
На сайте проверила, будем звонить. Думала возможно кто-то уже узнавал
-
Чужой опыт вам тут может навредить...ибо разные самолёты и рейсы
-
Скоро закончится великое переселение и всё устаканится. И сы будем обсуждать догпарки и пэт шопинг))))
-
Чере Турцию лучше, на длинных пересадках вам будут выдавать собаку ..прочто заранее узнайте об этом
-
Прививка от бешенства в Канаде делается сроком годности на три года, но для международных путешествий нудно не больше года...просто если хотите, то делайте раньше и не забывайте дублировать в паспорт
-
Добрий вечір! Порадьте, будь ласка щось про " довідка про те, що тварина не представляє племінної цінності." Прочитала, що вона оформлюється в довільній формі, і хто повинен її підписати? Дякую завчасно.