Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t665068598T Offline
    t665068598T Offline
    Tanya Kotliarenko
    wrote on last edited by
    У Франфурт приїхали 6-го жовтня, переночували у готелі і зранку поїхали в аеропорт. В аеропорт приїхали десь за 3 години до виліту. Напередодні, коли відкрилася реєстрація на рейс, я забронювала місця (брала якомога ближче до виходу, щоб швидше вийти з літака). Оплатила, але посадкові квитки мені не прийшли, а прийшло повідомлення, що треба будет на чек ін звернутися. На реєстрації спочатку оформили собаку. Спитали чи є на неї всі документи, я їм поклала всю нашу стопку документів і ті, що вони у листі просили роздрукувати. Я не знаю чи дивилися їх чи ні, бо у цей час звільняла переноску від зайвих речей. Але мені здається ніхто документи і не дивився. Подивилися на переноску і на собаку поруч, тобто перевірили розмір, що вона в неї поміщається нормально. Потім оформили валізи і попросили почекати в стороні поки заберуть собаку. Я за цей час сходила в кафешку і попросила стакан льоду, щоб покласти у контейнер для води. В нашій переносці на дверцятах було два контейнера для води і одна бутилка з поїлкою. Коли прийшов працівник, він попросив, щоб собака зайшла в переноску, щоб побачити що їй достатньо місця. Ніяких питань не було. Переноска в нас була куплена давно, собака до неї звикла, часто в ній спала. Дозволили покласти в переноску флісовий плед, я зняла колеса, налила трошки води і поклала лід. Собаку закрили, дверцята зафіксували стяжками, наклеїли всі наклейки і забрали. Перед посадкою на літак я у трьох борт провідників спитала чи на борту моя собака, сказали так. Коли злітали і під час посадки, я чула як вона сильно гавкала. Під час польоту було тихо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t665068598T Offline
    t665068598T Offline
    Tanya Kotliarenko
    wrote on last edited by
    Нарешті привезла свою собаку в Канаду. Вже трохи вгамувалися емоції після перельоту, тож розкажу про нашу подорож. Текст вийшов довгий, тому кількома повідомленнями відправлю. Собачка була в Києві, летіти треба було до Ванкуверу. Я купляла квитки на сайті у Condor Франкфурт-Ванкувер (прямий переліт), тварину додала до свого квитка зразу на сайті (собака 12 кг, летіла в холді). Треба було вказати вагу тварини з боксом та розміри боксу (переноски). Після оплати на пошту прийшло підтвердження на тварину та прохання роздрукувати його та ще одну анкету (її я потім сама заповнила). За два тижні до подорожі повела собаку до нашого місцевого ветеринара (звичайна державна клініка в Києві). Чіп, титри в нас були, ще був старий український і новий словацький паспорт (собака весь останній рік жила в Києві, остання вакцинація була зроблена в Києві, відмітки стояли в словацькому паспорті). Лікар виписав нам новий український паспорт (він сказав, що це довго пояснювати, але я зрозуміла що це було на той випадок, якщо при видачі Ф1 не захочуть ставити відмітки в європейський паспорт, адже тварина українська і живе в Україні). Окрім нового українського паспорту лікар заповнив і видав Rabies certificate (в нього вже був роздрукований бланк). Ще попросила дати нам якесь заспокійливе спробувати, бо собачка дуже нервова. А також взяла у лікаря список ліків для собачої аптечки. Ще він сказав де нам перед від'їздом взяти Ф1 у Києві. Виїжджали ми з Києва 5 жовтня зранку. 3-го жовтня на Волинській 12 взяли Ф1 (працюють вони з 9.00, ми приїхали о 8.30, нікого крім нас не було, лікар прийняла нас о 8.55), в новий український паспорт лікар поставила обробку. Чіп перевірила. Заплатити 250 грн. В неї ж взяли адресу відділення таможні (в групі фото вже було), де міняти Ф1 на сертифікати. Оскільки ми мали їхати через день, лікар порадила нам міняти Ф1 наступного дня, але я порахувала, що ми і так встигаємо проїхати кордон 5 жовтня з сертифікатами виданими 3 жовтня. На таможні поміняли Ф1 на ТРИ сертифікати - зелений для України, і два білих - один на польській мові для польського кордону (працівник, який його виписував сказав, що з Польщею зараз напружені відносини на таможні і вони вимагають сертифікат польською мовою), а другий такий самий, тільки англійською. Щоб виписати всі сертифікати зайняло хвилин 40, сплатили через приват 24 дві квитанціі (якась зовсім невелика сумма була). Чіп в собаки перевіряли. Кордон перетинали 5 жовтня ввечері, їхали мікроавтобусом, було дві собачки. Українські прикордонники нічого не питали про собак і ніякі документи не дивилися. Поляки сканували чіп, забрали паспорти (мій і два моєї собаки), титри, сертифікат польською мовою, хвилин через 10-15 все повернули і пропустили нас без питань. В іншої собачки був европейський паспорт і теж всі документи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t665068598T Offline
    t665068598T Offline
    Tanya Kotliarenko
    wrote on last edited by
    Я сама свою везла, але бачила багато хороших відгуків про цю жінку, також думала користувались її послугами, щоб їхати разом з собакою, але в неї на необхідні мені дати вже запланована поїздка була www.facebook.com/profile.php?id=100002463752784&mibextid=ZbWKwL
    1 Reply Last reply
    0
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    Его там тупо не делают мне кажется В ветклинике
    1 Reply Last reply
    0
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    Метис
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Осмотр можно в аэропорту или нужно в клинике?
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Вам нужно будет прийти и спросить на месте обо всём этом...он летит карго или в холде пассажирского рейса?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Kryvoruchko
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Хто відправляв карго та зустрічав свого улюбленця в аеропорту в Монреалі? Як вислати туди вже розібралися. А ось як там і де його зустрічати? Чи там спеціальний вхід з вулиці є? Які документи потрібні нам, щоб забрати? Чи може, наприклад, знайома забрати? Бо я хвилююся, щоб він раніше нас не прилетів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1183543793T Offline
    t1183543793T Offline
    Алла Голикова
    wrote on last edited by
    Тут пишут что он не нужен, достаточно отметки в паспорте
    1 Reply Last reply
    0
  • t484705444T Offline
    t484705444T Offline
    Aleksandra🇺🇦 Aleksandra🇺🇦
    wrote on last edited by
    О боже!!! А где его брать????
    1 Reply Last reply
    0
  • t1183543793T Offline
    t1183543793T Offline
    Алла Голикова
    wrote on last edited by
    На сайте прочитала что печать в паспорте от бешенства не котируется, к ней нужен еще доп сертификат от ветеринара
    1 Reply Last reply
    0
  • t484705444T Offline
    t484705444T Offline
    Aleksandra🇺🇦 Aleksandra🇺🇦
    wrote on last edited by
    А какой еще нужен сертификат к прививке, если ее проставляют в паспорт!??
    1 Reply Last reply
    0
  • t1033215662T Offline
    t1033215662T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Спасибо огромное
    1 Reply Last reply
    0
  • t1033215662T Offline
    t1033215662T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Добрый день, ситуация следующая у нас вылет Варшава-Торонто 15.10 в 2 часа дня.С родного города выезжаю 12-го октября.Не пойму как правильно поступить с той обработкой за 48 часов.Думала,что буду брать Ф1,пусть там обработают и поставят,потом сертификаты здоровья,но это все вот завтра-послезавтра.Не будет ли проблем?Сертификаты, говорят, действительны 10 дней
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Это вы узнаете на чекине... возможно надо будет доплатить за перенос собаки без нового чекина
    1 Reply Last reply
    0
  • t1183543793T Offline
    t1183543793T Offline
    Алла Голикова
    wrote on last edited by
    Я прочитала закрепы, не разобралась до конца, вот и продублировала свой вопрос. Благодарю за ответ
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Даю инсайт. Стыковки менее двух часов а авиации являются рискованными и в большинстве случаев проблемные для перевыпуска билетов. НЕЛЬЗЯ БРАТЬ СТЫКОВКИ МЕНЕЕ ДВУХ ЧАСОВ
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Ну вот что вам тут сказать...у вас будет три самолёта...вас это устраивает? И они все не могут быть от одного перевозчика
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Паспорт если коротко
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Так я их в личку пересылаю сразу пачками)))
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags