Pets to Canada
-
я сьогодні переходила кордон Польщі і питала поляка прикордоника, які потрібно документи на тварин. Він глянув мої паспорти, що там є чіп та прививка і казав, що ще треба сертифікат здоров'я за титри нічого не говорив. І казав, що цього має хватити. Питав чи всі кішки на мене записані. Провіряв по базі даних чіпи. Я на днях буду повертатися додому і перепитаю ще в українських прикордонників. Хоча ситуація постійно міняється.
-
Здравствуйте! Сегодня пересекла границу с кошкой Украина - Польша, Dorohusk- Jagodzin на автобусе с Киева. На кошку никто не смотрел. Ветеринара на этой точке нет.
-
Подскажите пожалуйста, клиника в Варшаве на Гагарина, 15 работает в воскресенье? Завтра в 14 самолёт до Торонто, а нету Сертификата здоровья ( вернее есть, но Украинский) и разрешения на вылет.
-
Дякую
-
Я теж буду летіти з Варшави з кішкою,все маємо чіп,вакцину робили в Прагі,а сертификат за 48 годин так як нахожусь в Києві в цей час надіюсь український підходить і роблять його я теж поки незнаю,чи краще в Варшаві зробити, а якщо не буде часу.Квитки ще не придбали...