Pets to Canada
-
Доброго дня!) Пишу по свіжому. Перевізник LOT, Варшава Торонто. Сьогодні виліт. Зараз я в аеропорту Шопена, Варшава. Приїхала з Києва вночі разом з кішкою на автобусі. На кордоні на кицю уваги не звертали, нічого не дивилися. Запитала за ветеринара, щоб отримати сертифікат здоров'я та дозвіл на виліт, але ветеринара на даній границі не було. Сьогодні Неділя, на Гагаріна, 15 вихідний, тому я з автовокзалу сіла на пряму електричку до аеропорту. Думаю, буду тут шукати ветеринара. Звернулася на інфостійку на 1му поверсі, мене відправили на другий, check-in D. В інфостійці сидів чоловік, гарно розмовляє українською. Я запитала за ветеринара, що потрібно оформити дозвіл на виліт. Він запитав, чи є паспорт, чіп, вакцина від сказу. Сказала, що все є. Він сказав, що більше нічого не потрібно і я можу реєструвати багаж . Хоч до літака ще добрих 7 годин, але я сама з рюкзаком, кішкою, сумочкою та валізою і передвигатися доволі важко. На реєстрації багажу дала паспорт, котячий паспорт, електронну візу, сертифікат Ковід. Хлопець лише вийшов подивився на переноску і більше на кицю уваги не звертали. Зате по мені пройшлися і нарахунок електронної візи дзвонив комусь, і запитав, чи є в мене тест ( сказала, що нема, бо є дійсний ковід- сертифікат). Знову комусь дзвонив, уточнював. Ще показала йому номер Arrive Can. Запитав, чи в валізі є ноутбук, пауербен і все таке, показала йому рюкзак, сказала, що все там. В мене все. Пишу сумбурно, бо інтернет тут не дуже, постійно вирубається. Якщо є питання, пишіть.
-
В групі писали, що потрібно брати на Гагаріна, 15.
-
В мене не було сертифікату взагалі. Лише паспорт та всі вакцини та обстеження. І в мене кішка, хоча не знаю, чи має значення. В групі писали, що сертифікат здоров'я потрібен за 48 годин ( в будь якого ветеринара, хто це робить) та дозвіл на вивіз можна за 5 днів на Гагаріна, 15 ( це якщо в Варшаві) Я не маю жодного сертифікату, але ще й не в Торонто)), тому напишу, якщо будуть проблеми. Поки що все ок.
-
Мы с вами наверное вместе сегодня летим)
-
Як ви думаєте чи нормально взяти рейс з Варшави в Монреаль через Париж? Там селф-трансфер. Я так розумію, в Парижі самостійно забираєш речі і собакуз багажу і заново здаєш? За це час собаку можна вигуляти...
-
3.5 години пересадки.