Pets to Canada
-
Всем доброго времени суток! Вопрос: знаю, что прививку от бешенства для Канады нужно сделать за месяц перед вылетом. Билеты ещё не куплены, поэтому точной даты отъезда не знаю. планируем купить на последние числа ноября. Если сделать прививку, но пройдёт больше времени, к примеру месяц и неделя или две, то так можно лететь? Или должен быть точно месяц справки?
-
я перевозила неделю назад ВестДжетом, на регистрации никаких вопросов, им вообще по моему по барабану какая у вас переноска..а вот в самолете..если она не встанет под сидение..начинаются проблемы..я покупала высотой 28 см..и она все равно не проходит..потому что у них чуть дальше под сидением какие-то приделаны блоки.. так стюардесса просто так сумку смяла..и силой всовывала..сказала или всунем или на выход. поэтому пробуйте чтоб она хорошо сверху гнулась.
-
Я робила в Petline - по-перше пішла до лікаря на огляд - вибрала ту, яка мені була довподоби. Далі заповнила на сайті компанії всі необхідні документи та відкрила аккаунт. ( там коли вибираєте своє місто вам видасть вашу клініку ). Після цього мені прийшов запис від страхової пройти медікал екзем з собачкою - що ми і зробили - результати вже клініка відправляє страховій ( так як ми жили рік до цього в Ірландії, а до цього в Україні - я подала справку від лікаря з Ірландії, що з собачкою все було ок той час, що ми там жили - вони ( лікарка з Ірландії нам написали такий лист ) - з України не змогли взяти - але попросили і нашого лікаря з Канади а також з Ірландії вказати на те, що раніше собачка хворіла на дуоденіт і зараз постійно на лікувальному кормі - також від себе написала такий самий лист в страхову та розказала про цю проблему та коли і скільки по часу ми проходили лікування ( бо в мене з України є додаток і там є все це ). Ну і після цього вже вони списали перший платіж ( а потім дали нам план, на якій ми можемо з її даними розрахувати ) він трохи був менший за той, на якій я спочатку хотіла її підписати - але нам було ок) бо песик почувався добре та і взагалі ніколи проблем не було, окрім тієї що давно була зі шлунком…. Наче все розповіла…якщо будуть питання звертайтесь - ( ще хотіла додати, що операцію робили зовсім в іншій клініці ніж та яку ми відвідуємо зазвичай тому що зверталися по швидкій і після нас туди направили
-
Мені лікар казав калмвет почати давати по капсулі в день за тижні два, два с половиною до вильоту, я даю , але поки не бачу , щоб вона в мене стала спокійнішою 😵💫🤪. Але прогрес є, в переноску заходить , їсть там . Більше ніде їжі немає . Перші дні боялася навіть підходити .
-
А если животное не остаётся в Европе, а просто транзит, например, через Франкфурт, то тоже титры нужны?
-
Ну вот мы так и собираемся. Тель-Авив-Франкфурт, ждём 4 часа и Франкфурт-Калгари
-
Не-не,у нас именно транзит в планах,так как везти надо большого пса и 4-х котов))
-
Супер, спасибо большое