Pets to Canada
-
Шукаю заспокійливі для кота ✈️Знайшла тільки такі… можливо хтось вже такі брав ? Дякую за пораду 😇
-
Доброго дня можливо хтось летить найближчим часом з України в Торонто треба дещо привезти до 2 кг не безкоштовно
-
я перевозила неделю назад ВестДжетом, на регистрации никаких вопросов, им вообще по моему по барабану какая у вас переноска..а вот в самолете..если она не встанет под сидение..начинаются проблемы..я покупала высотой 28 см..и она все равно не проходит..потому что у них чуть дальше под сидением какие-то приделаны блоки.. так стюардесса просто так сумку смяла..и силой всовывала..сказала или всунем или на выход. поэтому пробуйте чтоб она хорошо сверху гнулась.
-
Я робила в Petline - по-перше пішла до лікаря на огляд - вибрала ту, яка мені була довподоби. Далі заповнила на сайті компанії всі необхідні документи та відкрила аккаунт. ( там коли вибираєте своє місто вам видасть вашу клініку ). Після цього мені прийшов запис від страхової пройти медікал екзем з собачкою - що ми і зробили - результати вже клініка відправляє страховій ( так як ми жили рік до цього в Ірландії, а до цього в Україні - я подала справку від лікаря з Ірландії, що з собачкою все було ок той час, що ми там жили - вони ( лікарка з Ірландії нам написали такий лист ) - з України не змогли взяти - але попросили і нашого лікаря з Канади а також з Ірландії вказати на те, що раніше собачка хворіла на дуоденіт і зараз постійно на лікувальному кормі - також від себе написала такий самий лист в страхову та розказала про цю проблему та коли і скільки по часу ми проходили лікування ( бо в мене з України є додаток і там є все це ). Ну і після цього вже вони списали перший платіж ( а потім дали нам план, на якій ми можемо з її даними розрахувати ) він трохи був менший за той, на якій я спочатку хотіла її підписати - але нам було ок) бо песик почувався добре та і взагалі ніколи проблем не було, окрім тієї що давно була зі шлунком…. Наче все розповіла…якщо будуть питання звертайтесь - ( ще хотіла додати, що операцію робили зовсім в іншій клініці ніж та яку ми відвідуємо зазвичай тому що зверталися по швидкій і після нас туди направили
-
Калмвет поштучно купувала у зоомагазині . Даю з їжею , бо так капсулу не їсть .
-
Привет! Такой вопрос, собака летит из Израиля в Канаду через Европу. В Европе где-то неделю будет. Нужен для этого тест на антитела? Паспорт Украинский но больше года живет там и вакцини израильские
-
Мені лікар казав калмвет почати давати по капсулі в день за тижні два, два с половиною до вильоту, я даю , але поки не бачу , щоб вона в мене стала спокійнішою 😵💫🤪. Але прогрес є, в переноску заходить , їсть там . Більше ніде їжі немає . Перші дні боялася навіть підходити .
-
А если животное не остаётся в Европе, а просто транзит, например, через Франкфурт, то тоже титры нужны?
-
Доброго дня вибачте може не по темі але якій корм для котів добрій щоб вагу не набирали ?
-
Ну вот мы так и собираемся. Тель-Авив-Франкфурт, ждём 4 часа и Франкфурт-Калгари
-
А если прилететь в ту же Швейцарию которая не член ес, тоже нужно?
-
В худшем случае если прицепятся то карантин по прилету? Потому что теста нет и надо вот вот вылетать из-за ситуации
-
Не-не,у нас именно транзит в планах,так как везти надо большого пса и 4-х котов))
-
Супер, спасибо большое
-
Привет Наташа. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Так собака и так вакцинирована
-
Спасибо
-
Привет AliceJulia. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Tanya. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Я просто напишу очередной крик души Какие ж они тут тупые в этой прекрасной Канаде Что ветеринары, что cfia
16 Jan 2023, 06:08
124660/174113
28 minutes ago