Я робила в Petline - по-перше пішла до лікаря на огляд - вибрала ту, яка мені була довподоби.
Далі заповнила на сайті компанії всі необхідні документи та відкрила аккаунт. ( там коли вибираєте своє місто вам видасть вашу клініку ). Після цього мені прийшов запис від страхової пройти медікал екзем з собачкою - що ми і зробили - результати вже клініка відправляє страховій ( так як ми жили рік до цього в Ірландії, а до цього в Україні - я подала справку від лікаря з Ірландії, що з собачкою все було ок той час, що ми там жили - вони ( лікарка з Ірландії нам написали такий лист ) - з України не змогли взяти - але попросили і нашого лікаря з Канади а також з Ірландії вказати на те, що раніше собачка хворіла на дуоденіт і зараз постійно на лікувальному кормі - також від себе написала такий самий лист в страхову та розказала про цю проблему та коли і скільки по часу ми проходили лікування ( бо в мене з України є додаток і там є все це ). Ну і після цього вже вони списали перший платіж ( а потім дали нам план, на якій ми можемо з її даними розрахувати ) він трохи був менший за той, на якій я спочатку хотіла її підписати - але нам було ок) бо песик почувався добре та і взагалі ніколи проблем не було, окрім тієї що давно була зі шлунком…. Наче все розповіла…якщо будуть питання звертайтесь - ( ще хотіла додати, що операцію робили зовсім в іншій клініці ніж та яку ми відвідуємо зазвичай тому що зверталися по швидкій і після нас туди направили