Pets to Canada
-
ще отаку інфу знайшла, може кому буде корисно, хто планує летіти в ці дати з ВестДжет, візьміть до уваги!
-
та така собі інформація, але ох вже цей WESTJET!🙈
-
Дякую за надану інформацію
-
також знайшла підходячі мені квитки на ЛОТ, з пересадкою в Торонто, АЛЕ другий рейс виконує WJ, тому, або шукатиму далі, або куплятиму окремо один білет до Торонто, а другий з Торонто до Едмонтона, щоб забронювати місце котєйчику.
-
Замовляв квитки на родину безпосередньо у компанії KLM, де мені було надано маршрут до мого місця призначення з двома пересадками. Купивши квитки в яких вказано що перші два літаки компанії KLM третій літак West Jet 🤝 Поясніть будь ласка, може я чогось не розумію 🤔. Чи може якась помилка?
-
Дякую дуже.
-
Здравствуйте. У нас обработка стоит 12.10 и осмотр поставили этой же датой. Мы пересекаем границу на поезде 17.10, а вылет 19.10. Получается, что осмотр уже будет не свежий? Могу ли я в понедельник 16.10 пойти к любому врачу (частнику) в Украине и поставить новый осмотр чтобы не идти в Польше? Спасибо за помощь.
-
Вибачте, не розумію до чого тут кількіть квитків?!
-
Ухі висячі
-
Ширина- 17 долина лапи десь 24
-
Доброго дня. Я замовляв квитки у компанії KLM. Так при спілкуванні з оператором KLM мене поінформували що є можливість одразу зробить резервацію в 🛫West Jet. Потім мені надали код резервації в West Jet і порекомендували позвони через пару днів до KLM і так само до West Jet для підтвердження резервації 🐱
-
Всім доброго дня. Як завжди хвилюємся за друзів наших менших. Відень – Торонто авіакомпанія Air Canada. Перевозимо собаку Н-40, L-65 (без хвоста), m-11,4 kg Спочатку заказали бокс для собаки Scudo No4 IATA до 30 kg 68х48х51 – у довжину в притик також і по висоті. Перезамовили на Skudo No5 IATA до 35 кг. 70х59х65. Питання. Авіакомпанія Air Canada дозволить в багаже перевезти собаку в боксе Scudo No4 IATA до 30 kg 68х48х51. Дуже дякую.