Pets to Canada
-
Люди, останнє питання за переноску в салон 🙈 будь ласка, допоможіть. Знайшла в зоомагазині біля дому, висота чудово підходить, гнеться у всі сторони, тобто запхати можна буде куди завгодно взагалі, довжина 51 см. АЛЕ її можна буде стиснути і у довжину також. Скажіть, будь ласка, не має стати довжина проблемою? Я ж нікому не буду заважати якщо що, це вплине тільки на мій комфорт (місце для ніг)?
-
Не кожну сумку можна примʼяти, на жаль( я замовила трохи величеньку, подумала що примну зверху в все ок, проте киці буде зручно. А вона тупо не гнеться, от зовсім, дуже жорсткі боки(( мінятиму на щось нижче або мʼякіше.
-
Кто то перевозил собаку в Канаде Westjet? Как забронировать место?
-
Дякую вашій групі, до Канади ще не доїхали, але із України в Польшу виїхали без проблем із собачкою❤️
-
Ні, там прям ребра жорсткості по периметру і зверху. Форма тримає чудово, але через це не гнеться.
-
Это просто список канадских авиа...вам не нужно спрашивать наше мнение...читайте их правила, мы де тоже можем не уследить если что-то меняется
-
Подтверждаю
-
Боюсь у вас проблема
-
Из Амстердама не взвешивали
-
Обычно получается...если не какая-то экстраординарная переноска...а так достаточно посидеть полдня в аэропорту чтобы убедиться что именно так и летают