Pets to Canada
-
Вітаю! Маю питання щодо строків і візиту до ветеринара. Летимо з кішкою 9.11 Франкфурт-Калгарі (Люфтганза), виїжджаємо із Києва 4.11 через Словаччину 2.11 підемо брати Ф1 і міняти в ДПСС на сертифікати Титри, паспорт і тд все є Знайомі казали, що сертифікат від ДПСС дійсний 10 днів, але бачила, ще інфу, що за 48 годин до літака треба огляд у ветеринара і це спантеличило Питання наступне, чи потрібно ще перед вильотом в Німеччині йти до ветеринара, зважаючи на дати?
-
Вітаю. В закрепах є зразок заповненого IATA але бланк напевно старішого зразка. Моглиб підказати, що в ці три строчки треба писати?, чи треба ще щось пояснювти , бо як я зрозуміла то тут вже написано, що лікар засвідчує підписом нижче, що проблеми відсутні.
-
Я подготовила уже все документы, а тут оппа и что то новое)))
-
Я очень извиняюсь если мой вопрос выглядит смешно,но все же…скажите пожалуйста а что это за документ ( Sfia)и где его нужно показывать?
-
Доброго вечора всім. Підкажіть будь-ласка, хто перелітав в Канаді з Онтаріо в Монітобу з собакою в кабіні? Які документи потрібні для собаки? (Вакцини, довідки від лікаря,…) і за скільки часу їх потрібно брати до вильоту? І скільки ці всі документи коштують?
-
Добрый день. Волнуюсь очень: через сутки первый в нашей жизни перелет с собакой. Билет покупали заранее, брали in cabin, билеты от Варшавы до Франкфурта,от Франкфурта до Галифакса оплачены. Собака с переноской весит 7.7 кг. Но вчера собака в переноске ехала в автобусе, и я понимаю, как ей неудобно в собранной переноске. Если разложить, то собака занимает там 1/3. Но в собранном виде - тесно, и это очевидно. Пожалуйста, подскажите, перед посадкой на взвешивании сотрудники аэропорта не скажут мне, что на борт в таких условиях не возьмут собаку?
-
Добрый день. У нас французский бульдог. Что вы давали своим французам перед вылетом, таблетки, уколы, успокоительное, противорвотное, от судороги и т.д?
-
Спасибо). Я уже к надеждам молитву подключаю).
-
Данные изменили🙏🙏🙏💪